. .. .. .. .. .. .
. .

Jednoduchá, chutná a zdravá cviklová nátierka - RECEPT 60657

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

NÁTIERKY

ID 214481 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)


Jednoduchá, chutná a zdravá cviklová nátierka


[ recept č. 60657 zo dňa  ]


Jednoduchá, chutná a zdravá cviklová nátierka


POTREBNÉ PRÍSADY

červenú repu (cviklu) - uvarenú alebo upečenú čerstvý roztierateľný syr (Lučina, Philadelphia, Cottage, ...) soľ korenie kvapka balzamikovej redukcie kvapku smotany alebo mlieka ak je nátierka príliš hustá čerstvý chren na posypanie (dá sa použiť aj sterilizovaný - pridám do nátierky) Množstvo surovín nechám na Vás, podľa pomeru použitej červenej repy a syra bude farba nátierky viac alebo menej intenzívna.

POSTUP PRÍPRAVY

Uvarenú alebo upečenú cviklu očistíme, pokrájame na menšie kúsky a rozmixujeme, pridáme zvyšné suroviny (okrem čerstvého chrenu) a premixujeme do krémovej konzistencie. Mne najviac chutí na hrianke (nasucho opečený toast).

TIP :

Ak použijete Cottage, odporúčam použiť iba tuhú časť, bez tekutiny, aby nebola nátierka zbytočne tekutá. Ja osobne najradšej používam na nátierky Lučinu, ktorá má takú akurátnu konzistenciu.
<< Chutná šampiňónová nátierka | Jednoduchá, chutná a zdravá cviklová nátierka | Jednoduchý penový pás... >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu