
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
NÁTIERKY |
Zuzana M. (zumma) ID 214481 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Chutná šampiňónová nátierka[ recept č. 60656 zo dňa 17.10.2018 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY Na 3-4 porcie potrebujeme : 1 šalotku nadrobno pokrájanú, 2 strúčiky cesnaku nadrobno nasekané, 1/2 póru najemno pokrájaného, 30 g masla, 150 g šampiňónov pokrájaných čo najjemnejšie, 1 PL kopcovitá bieleho jogurtu alebo kyslej smotany, 1 ČL horčice (ideálne hrubozrnnej), soľ, korenie, mletá rasca, koriandrová alebo petržlenová vňať alebo bylinky podľa chuti POSTUP PRÍPRAVY Šalotku, cesnak a pór restujeme na masle cca 5 minút, pridáme pokrájané šampiňóny a za stáleho miešania dusíme 5-10 minút (záleží od toho na aké kusy máme nakrájané hríby) - pokiaľ nie sú hríby mäkké. Pridáme biely jogurt alebo kyslú smotanu, horčicu, ochutíme soľou, korením, štipkou mletej rasce a posekanou vňaťou alebo bylinkami podľa chuti. Najlepšie chutí na chrumkavom čerstvom pečive alebo na opečených hriankach. |