. .. .. .. .. .. .
. .

Torta princa Evžena - RECEPT 6043

Petra G. (Pat) ID 9688
.
mimibazar.sk/pat
Oblasť: Zvolen
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 30.12.2006
Naposledy: 7.5.2024 8:13 DNES
Aktualizácia: 7.5.2024 8:13 DNES
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 11|2
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 573
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 104
NÁVODY 14

TORTY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 15 návštěvníkov)


Torta princa Evžena


[ recept č. 6043 zo dňa  ]


Torta princa Evžena


POTREBNÉ PRÍSADY

Cesto:
6 vajec, 200g kryštálového cukru. 100g čokolády, 100g masla, 100g polohrubej múky, 1 kypriaci prášok, 20g kakaa
Čerešňová náplň:
400g čerešní (ja som použila višne) - čerstvých alebo kompót, 300ml nálevu z kompótu, 50g kryštálového cukru, 1 vanilkový puding
Šľahačková náplň:
500 ml smotany na šľahanie, vanilkový cukor, 100g strúhanej čokolády


POSTUP PRÍPRAVY

Z bielkov a cukru vyšľaháme tuhý sneh. Čokoládu rozpustíme, pridáme maslo a vyšľaháme. Vlejeme žĺtky, sneh, múku s kypriacim práškom a kakao. Pečieme pri teplote 170 stupňov cca 45 minút. Necháme vychladnúť a 2cm od okrajov stred vydlabeme. Z kompótovej šťavy, cukru a pudingového prášku uvaríme krém, do ktorého pridáme čerešne a krátko povaríme. Náplň vylejeme do korpusu a dáme do chladničky vychladnúť. Smotanu vyšľaháme s vanilkovým cukrom, pridáme nastrúhanú čokoládu a vydlabané kúsky cesta, vymiešame a rozotrieme na čerešňovú náplň.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


1



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Agarový koláč s jahodami | Torta princa Evžena | Zrýchlená verzia "dukátových buchtičiek" >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Miroslava K. (Mirkakrizi) ID 3365, mimibazar.sk/mirkakrizi (1.7.2014, 21:10)
No akurat som ju dokoncila a absolutne nevyzera ako na obrazku, nechyba nieco v recepte? Hlavne ta slahacka s kuskami cesta, tortu som robila na oslavu vyzera hrozne, ja som sklamana, nemyslim, ze chyba je v mojom kucharskom umeni, pretoze nie som zaciatocnicka, bohuzial sa po nej nezaprasi :-| :´( vyhadzujem z oblubenych +o(
ODPOVEDAŤ
Marika S. (finka) ID 64179 (22.6.2009, 20:11)
:-o To vyzerá neskutočne jedlo... (zajic)
(Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Petra G. (Pat) ID 9688, mimibazar.sk/pat (28.6.2009, 9:30)
Fakt bol výborný (zajic) (hello)
ODPOVEDAŤ
martina r. (matar) ID 13287 (30.6.2008, 17:33)
kedy to ty všetko stííííííííííííhaš??? (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Petra G. (Pat) ID 9688, mimibazar.sk/pat (30.6.2008, 19:47)
20.00 - 24.00 - to je môj čas :-) (hello)
ODPOVEDAŤ
Jana Š. (Janka3) ID 36429 (29.6.2008, 21:03)
Mňam, či by som si dala... Vyzerá skvele. Skúsim niekedy aj ja.
ODPOVEDAŤ
Petra G. (Pat) ID 9688, mimibazar.sk/pat (29.6.2008, 22:00)
Aj by som ťa na ňu pozvala, ale len tak sa po nej zaprášilo...
ODPOVEDAŤ
miriam v. (mirocka1) ID 18717 (29.6.2008, 20:19)
vyzera dobre
ODPOVEDAŤ
Petra G. (Pat) ID 9688, mimibazar.sk/pat (29.6.2008, 21:58)
Ďakujem a vraj aj chutila...
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu