
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BRAVČOVÉ MÄSO |
melania l. (lararuby) ID 130989 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) PÁC NA ÚDENÉ MäSO[ recept č. 60408 zo dňa 7.1.2018 ] PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 10 l voda 1 kg soľ 10 dag cesnak bobkový list ,celé čierne korenie-podľa chuti POSTUP PRÍPRAVY Vodu s prísadami dáme variť,cesnak postrúhame.Necháme 5 minút povrieť,vychladíme.Do takto pripraveného pácu vložíme pekné kusy mäsa a necháme v chlade 1-2 týždne.Pác je na asi 10 kg mäsa. Následne mäso vyberieme,osušíme a zavesíme do údiarne./dime asi 5 dní,záleží od veľkosti mäsa. Pochutíme si na ňom na Vianoce,Veľkú noc alebo len tak príležitostne. |