. .. .. .. .. .. .
. .

Bravčová panenka po portugalsky ... jedna z najlepších aké som kedy jedla - RECEPT 59583

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

BRAVČOVÉ MÄSO

ID 214481 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov)


Bravčová panenka po portugalsky ... jedna z najlepších aké som kedy jedla


[ recept č. 59583 zo dňa  ]


Bravčová panenka po portugalsky ... jedna z najlepších aké som kedy jedla


POTREBNÉ PRÍSADY

rozpis na 2-4 porcie : 600g bravčovej panenky, 6 PL olivového oleja, 4 strúčiky cesnaku - popučené aj so šupkou, 2 vetvičky rozmarínu, 2 PL medu, 5-6 PL portského vína, 2 PL balsamica (ja som dala balzamikovú redukciu), morská soľ, čerstvo mleté čierne korenie a alobal

POSTUP PRÍPRAVY

... krehká, jemná, úžasnáááá ... vyberieme si skôr nižšiu panenku aby sa dobre prepekla (ak použijeme vyššiu, treba zapekať dlhšie) ... panenku odblaníme, odkrojíme konce a na rozpálenej grilovacej panvici prudko opečieme zo všetkých strán ... položíme na alobal, pokvapkáme časťou oleja, osolíme, okoreníme, otočíme, pokvapkáme zvyšným olejom a osolíme a okoreníme aj z druhej strany ... pridáme všetky ostatné prísady, alobal dobre uzatvoríme a vložíme do rúry vyhriatej na cca 140°C asi na 20 minút ... vyberieme a necháme v alobale postáť asi 4 minúty ... mäsko by malo byť vo vnútri jemne ružové ... ak je ešte nedopečené (záleží na veľkosti panenky) vrátime do rúry a pečieme ešte pár minút ... ako príloha sa odporúča ryža, ja som podávala s pečenou zeleninou, mäsko polejeme výpekom z alobalu ... jemná, úžasná chuť ... rozhodne odporúčam vyskúšať
<< Tip na zdravší nepečený korpus - fantastická chuť | Bravčová panenka po portugalsky ... jedna z najlepších aké som kedy jedla | Spongebob >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu