
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
BRAVČOVÉ MÄSO |
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)bravčové mäso s vínom, worchestrom a proven. korením[ recept č. 59323 zo dňa 25.2.2016 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY bravčové karé, soľ, horčica, worchester, provensalské korenie, červené víno, vegeta, bravč. masť alebo olej POSTUP PRÍPRAVY Bravčové rezne trošku osolíme a vyklepeme, z každej strany potrieme horčicou, poriadne pokvapkáme worchestrom a posypeme poriadne provensalským korením. Takto pripravené rezne dáme na rozpálenú panvicu s roztopenou masťou (olejom) a každý kúsok opečieme z každej strany 3 minúty. Opečené rezne uložíme na iný tanier. Do panvici, v ktorej nám ostal výpek po opekaní mäsa prilejeme červené víno (aspoň 1 dcl) a polievkovú lyžicu kečupu, zamiešame a pridáme trošku vody a trošku vegety. Do toho položíme všetky rezne a dusíme viac ako hodinu. Občas treba mäso obrátiť a ak je potrebné doliať víno alebo vodu, aby sa nepripalilo. Mäsko je vynikajúco ochutené a mäkkučké. Ja to robím z brav. karé, ale správne sa to má robiť z bravč. panenky - vtedy sa mäso pripravuje oveľa rýchlejšie. ako príloha je vynikajúca zapekaná zelenina, hranolky alebo čerstvý zeleninový šalát. OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ![]() rezne osolíme, vyklepeme, z každej strany potrieme horčicou, poriadne pokvapkáme worchestrom a posypeme provensalským korením ![]() pripravené rezne dáme na panvicu s masťou a z každej strany rezeň opekáme 3 minúty ![]() do výpeku prilejeme víno, lyžicu kečupu, trošku vody a vegetu. Do toho vložíme rezne a dusíme viac ako hodinu a pol. ![]() Dobrú chuť! OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |