. .. .. .. .. .. .
. .

bravčové mäso s vínom, worchestrom a proven. korením - RECEPT 59323

Dana P. (pokemonka) ID 48024
.
Oblasť: Kežmarok
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 31.5.2008
Naposledy: 26.10.2024 17:55
Aktualizácia: 30.5.2019 11:58
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 24
RODINNÉ FOTOGRAFIE 7
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 33
NÁVODY 0

BRAVČOVÉ MÄSO

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)


bravčové mäso s vínom, worchestrom a proven. korením


[ recept č. 59323 zo dňa  ]


bravčové mäso s vínom, worchestrom a proven. korením


POTREBNÉ PRÍSADY

bravčové karé, soľ, horčica, worchester, provensalské korenie, červené víno, vegeta, bravč. masť alebo olej

POSTUP PRÍPRAVY

Bravčové rezne trošku osolíme a vyklepeme, z každej strany potrieme horčicou, poriadne pokvapkáme worchestrom a posypeme poriadne provensalským korením.
Takto pripravené rezne dáme na rozpálenú panvicu s roztopenou masťou (olejom) a každý kúsok opečieme z každej strany 3 minúty. Opečené rezne uložíme na iný tanier. Do panvici, v ktorej nám ostal výpek po opekaní mäsa prilejeme červené víno (aspoň 1 dcl) a polievkovú lyžicu kečupu, zamiešame a pridáme trošku vody a trošku vegety. Do toho položíme všetky rezne a dusíme viac ako hodinu. Občas treba mäso obrátiť a ak je potrebné doliať víno alebo vodu, aby sa nepripalilo. Mäsko je vynikajúco ochutené a mäkkučké.
Ja to robím z brav. karé, ale správne sa to má robiť z bravč. panenky - vtedy sa mäso pripravuje oveľa rýchlejšie.
ako príloha je vynikajúca zapekaná zelenina, hranolky alebo čerstvý zeleninový šalát.


OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


rezne osolíme, vyklepeme, z každej strany potrieme horčicou, poriadne pokvapkáme worchestrom a posypeme provensalským korením


pripravené rezne dáme na panvicu s masťou a z každej strany rezeň opekáme 3 minúty


do výpeku prilejeme víno, lyžicu kečupu, trošku vody a vegetu. Do toho vložíme rezne a dusíme viac ako hodinu a pol.


Dobrú chuť!



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< jablkový koláč | bravčové mäso s vínom, worchestrom a proven. korením
nahlásiť
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu