
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Katarina R. (Katuska88) ID 66820 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Crème brûlée s jahodami[ recept č. 59285 zo dňa 13.2.2016 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 250 ml smotana sladká 33 %, 3 ks - žltka 45 g - cukor jemný kryštalovy 1 ks - vanilkový struk na posypanie - cukor jemny krystalovy bledohnedy POSTUP PRÍPRAVY V hrnci zohrejeme sladku smotanu so strukom. DO druhej misky dáme zltka a cukor, vymiešame. Ked sa smotana zacina varit, tak ju odstavime z ohna. Pomaličky primiešavame do zltkov, pozor aby sa nespravila praženica. Ked je to premiesane, nalejeme do formičiek. Na povrchu nesmu byt bublinky, odstranime ich. Zapekacie misky dame do rury, na 2/3 musia byt ponorene v horucej vode, pozor aby sa voda nedostala do kremu. Dame na 120 stupnov do rury cca 40 minut podla toho ako Vam zhusne. Vyberieme, vychladime posypeme cukrom. Ja som ich dala nachvilku pod gril kym cukor stvrdol. Podavame vychladene. \r\nSpravila som k nim este jahodovu polevu - cukor vymiesany s jahodami.\r\nDobru chut |
Eva M. (evita76) ID 15730 (15.2.2016, 10:57) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Zuzana M. (zumma) ID 214481 (14.2.2016, 19:20) |
... napriek tomu, že tieto typy dezertov nemusím ... vyzerá super ... možno by som sa dala prehovoriť ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |