
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Alžbeta K. (betyna8) ID 43155 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Zapekané bravčové mäsko[ recept č. 5917 zo dňa 20.6.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY 1 kg brav.mäsa 0,3 kg prerastena slaninka 0,3 kg klobása 6 veľkých cibúľ 1 pochúťkova smotana 1 šlahačka 0,5 l kečupu troška soli POSTUP PRÍPRAVY Mäso a klobásu pokrájame na kocky, slaninku na tenke pásiky, cibuľu na kolieska.Všetko premiešame ,mierne posolíme, dame na plech alebo zapekacej misky, zalejeme smotanou zmiesanou so šlahačkou a kečupom.Pečieme cca 2 hod, ku koncu dáme na chvíľu zapiecť. |