. .. .. .. .. .. .
. .

KYSLIARE***** - RECEPT 58901

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

POLIEVKY

ID 130989 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)


KYSLIARE*****


[ recept č. 58901 zo dňa  ]
PRO INSPIRACI


POTREBNÉ PRÍSADY

Zemiaky,olej,polohrúba múka,soľ,ocot,cukor,šľahačková smotana,červená paprika,kôpor

POSTUP PRÍPRAVY

Na oleji opražíme polohrúbu múku,odtiahneme z platne,pridáme za lyžičku papriky a zalejeme vodou.Necháme zovrieť a miešame,aby sa zápražka neprichytila o dno.Pridáme na drobno pokrájané zemiaky a stonky kôpru,osolíme a uvaríme do mäkka.Do šľahačky pridáme múku,rozhabarkujeme a vlejeme do hrnca.Necháme prevrieť,dochutíme octom a cukrom.Nakoniec pridáme veľa nasekaného kôpru.

Dá sa jesť horúca,ale v horúčavách aj z chladničky.


DOBRÚ CHUŤ
<< Elsa Frozen | KYSLIARE***** | Jesenná... >>
nahlásiť
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu