
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
RYŽA A CESTOVINY |
Denisa R. (Deni91) ID 246138 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Risotto alla Parmigiana[ recept č. 58733 zo dňa 11.7.2015 ] POTREBNÉ PRÍSADY Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2015/07/risotto-alla-parmigiana.html POSTUP PRÍPRAVY Potrebujeme:1 malu cibulu,nakrajanu na drobno 75g masla(nesoleneho) 400-450ml kuracieho vyvaru 125 ml bieleho vina 200g carnaroli ryze 3-4PL nastruhaneho parmezanu stipka soli a cierneho korenia Postup:V hrnci si rozpustime 40g masla a dusime cibulu az pokial nam zmekne ale nesmie zmenit farbu.Plamen zvysime na najvyssie a pridame vino,nechame trosku zredukovat.Pridame ryzu poriadne premiesame a po zufanke pridavame vyvar az pokial bude ryza hotova.Vmiesame zvysne maslo a parmezan.Ochutname a ak treba pridame este trosku soli a cierneho korenia.Mozeme papat ! |
![]() | Zuzana M. (zumma) ID 214481 (12.7.2015, 15:44) |
... výborné, robím veľmi podobné - len najskôr dám ryžu až potom víno, a ešte dávam trocha limetkovej šťavy po uvarení ryže a petržlenovú vňať | |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Denisa R. (Deni91) ID 246138 (11.7.2015, 23:13) |
http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2015/07/risotto-alla-parmigiana.html |
ODPOVEDAŤnahlásiť |