Maria P. (teleflex) ID 105501 |
|
Oblasť: Nitra |
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení) |
Registrácia: 23.7.2009 |
Naposledy: 28.3.2024 12:53 |
Aktualizácia: 29.9.2018 12:06 |
|
|
|
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)
Kura pod perinou...
[ recept č. 58301 zo dňa 16.3.2015 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
1 menšie kurča, 500g mletého mäsa, 2 rožky, 1 cibuľa, 2 strúčiky cesnaku, 2 vajcia, soľ, mletá červená paprika, vegeta, olej
POSTUP PRÍPRAVY
Kura, umyjeme, nakrájame na malé kúsky /môžeme stiahnúť aj z kože/, osolíme a posypeme mletou červenou paprikou, poukladáme na plech alebo do jenskej misy... Rožky namočíme do vody, vyžmýkame, zomelieme spolu s cibuľou a cesnakom a pridáme k mletému mäsu. pridáme k tomu aj vajíčka, osolíme, pridáme trochu vegety a dobre premiešame. Touto plnkou úplne prikryjeme pripravené kuriatko, šupneme do rúry a pečieme na 180 °C, 1 hodinku. Podávame s ryžou alebo so zemiakovou kašou... Kuriatko zostane krásne šťavnaté, mäkučké a bude sa oddeľovať od kosti.
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
Servírujeme kúsok kuriatka s trochou plnky...
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
| slavka b. (slawi75) ID 113183 (13.9.2015, 9:28) |
No teda toto som este nepocula kura s mletym masom musim vyskusat lebo moj kura nechce ale fasirku ano a ja s dcerou milujeme kura. Takto budeme vsetci spokojny a nemusim dvojako varit dakujem |
ODPOVEDAŤ |
| | Maria P. (teleflex) ID 105501 (13.9.2015, 19:09) |
dva obedy v jednom , ale tá chuť |
ODPOVEDAŤ |