
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Denisa R. (Deni91) ID 246138 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Crostini s pecenym hroznom a olivami[ recept č. 58011 zo dňa 11.1.2015 ] POTREBNÉ PRÍSADY Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu: POSTUP PRÍPRAVY Potrebujeme:2PL olivoveho oleja 1 poh oliv 1 poh hrozna 1 1/2 CL cerstveho rozmarinu,nasekaneho na drobno (ja som pouzila suseni iba 1/2 CL) sol a susene chilli bageta 3/4 poh ricotty Postup:Ruru predhrejeme na 205C. Do malej formy si dame olivy,hrozno,olej,rozmarin,sol a chilli..Premiesame.A dame piect na 35-55 minut. Bagetu si nakrajame na kusky a opecieme do zlatava.Natrieme ricottou a navrch dame pecene hrozno s olivami..Ja osobne som si crostini a preliala stavou z formy. |