končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
TORTY |
Beata B. (betussa) ID 28005 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 14 návštěvníkov) TORTA - MASCARPONE[ recept č. 5794 zo dňa 16.6.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY 4 vajcia....7 veľ. lyž. oleja....6 veľ. lyž. cukru....7 veľ. lyž. hl. múky....1/2 pr. do pečiva....1 van.cukor....3 m. lyž. kávy....7 veľ.lyž. Amaretta .... KRÉM: 1 smotana na šľahanie....250g tvarohu....100g pr. cukru....500g mascarpone.... kakao na posypanie POSTUP PRÍPRAVY vajcia, olej, cukor a van. cukor vyšľaháme. Pridáme múku zmiešanú s pr. do pečiva. Cesto vylejeme do pomúčenej alebo papierom vystlanej tortovej formy. Pečieme pri teplote 175°C cca 10-14 min. Vyberieme a necháme na mriežke vychladnúť. Vriacou vodou (100ml) zalejeme kávu, po vychladnutí pridáme 1/2 Amaretta. Korpus natrieme kávou (nemusíme použiť všetko). KRÉM: Vyšľaháme šľahačku. Tvaroh, cukor, mascarpone a zvyšok Amaretta dobre vymiešame a jemne pridáme šľahačku. Krém navrstvíme na korpus do tvaru polgule. Natrieme aj bok korpusu. Odkryté necháme v chlade minimálne 6 hodín alebo cez noc. Pred servírovaním posypeme kakaom. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
Adriana B. (Aďka27) ID 32431 (16.6.2008, 13:55) | |
Beatka, super Ja som včera chcela robiť korpus na jahodové Tiramisu, ale nemala som odvahu experimentovať. Vyskúšam Tvoj, mám v zálohe ešte Mascarpone, tak dám vedieť | |
ODPOVEDAŤ |