.

Bačovské batôžky - RECEPT 57871

BRAVČOVÉ MÄSO

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 25 návštěvníkov)


Bačovské batôžky


[ recept č. 57871 zo dňa  ]


Bačovské batôžky


POTREBNÉ PRÍSADY

4 bravčové karé alebo 4 bravčové stehno - rezne 100 g šunky 100 g oravskej alebo anglickej slaniny 150 g tvrdého syra nakrájaného na plátky 300 ml leča 600 g zemiakov olej na opekanie soľ mleté čierne korenie horčica rasca

POSTUP PRÍPRAVY

... pri obrázkoch.
Pečieme v elektrickej rúre na 180 st., teplovzdušnej 160 st., plynovej 3-4 stupne.
Hotové podávame so zeleninovým šalátom.


OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


Očistené mäso naklepeme, osolíme a okoreníme.


Prudko opečieme a odložíme na teplé miesto aj s výpekom.


Očistené a pokrájané zemiaky rozdelíme na štyri časti. Z alobalu si vytvoríme štyri štvorce, ktoré potrieme olejom a poukladáme na ne osolené zemiaky posypané rascou.


Na zemiaky dáme mäso ...


... potrieme horčicou ...


... navrch dáme plátok slaniny ...


... šunky ...


... a lyžicu leča.


Pokvapkáme výpekom z mäsa.


Z alobalu vytvarujeme štyri balíčky a pečieme vo vyhratej rúre 30 minút. Potom vyberieme, otvoríme alobal, navrch dáme plátok syra a necháme ešte zapiecť cca 10 minút, kým sa syr neroztopí.



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Kuracinka so zemiakmi | Bačovské batôžky
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Soňa T. (rexo) ID 108927 (11.12.2014, 10:00)
mňam (zajic)
ODPOVEDAŤ
Jana F. (puco) ID 5669, mimibazar.sk/tomasmatus (11.12.2014, 17:34)
(L)
ODPOVEDAŤ
Janette M. (Zinka16) ID 75844 (11.12.2014, 9:02)
Mňamka (Y) (Y) (Y) Krásny postup (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Jana F. (puco) ID 5669, mimibazar.sk/tomasmatus (11.12.2014, 17:34)
(L)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu