
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
HOVÄDZIE MÄSO |
Denisa R. (Deni91) ID 246138 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Bolonska omacka podla Nigela Slatera[ recept č. 57814 zo dňa 26.11.2014 ] POTREBNÉ PRÍSADY Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2014/11/bolonska-omacka-podla-nigela-slatera.html POSTUP PRÍPRAVY Potrebujeme:4 PL masla 85g pancetty (slaniny) 1 stredne velka cibula 2 cesnakove struciky 1 mrkva 2 zelerove stonky 2 velke hriby (Nigel navrhuje portobello hriby a take som aj ja pouzila) 2 bobkove listy 450g mleteho hovadzieho masa 1 poh krajanych rajcin (z konzervy) 1/4 poh cerveneho vina 3/4 poh hovadzieho vyvaru stipka muskatoveho oriesku 3/4 poh smotany Postup:Maslo si dame do hrnca a rozpustime.Pridame slaninu a nechame smazit cca 5 minut.Medzicasom si nakrajame na drobno cibulu,cesnak a pridame k slanine.Nakrajame si na drobno mrkvu a zelerove stonky a pridame k slanine.Napokon si nakrajame hriby na mensie kusky a pridame do hrnca spolu s bobkovymi listkami.Dobre premiesame a nechame smazit cca 10 minut ...Napokon zvyzime ohen na najvyssie a pridame mlete maso..Varechou ho poriadne premiesavame 3-4 min.az pokial zhnedne.Pridame rajciny,vino,vyvar,muskatovy oriesok a poriadne premiesame...Ohen znizime na najnizsie a nechame bublat dobru 1 1/2 hodiny(prikryjeme pokrievkou).Samozrejeme z casu na cas premiesame a hlavne davajte bacha aby sa vam vsetok vyvar nezredukoval..Nechceme mat bolonsku uplne suchu (ja som si dolievala este malilinko vyvaru ).. Pridame smotanu ,premiesame a nechame bublat dalsich 20 minut...Podavame so spagetami a parmezanom :) |
Denisa R. (Deni91) ID 246138 (26.11.2014, 23:28) |
http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2014/11/bolonska-omacka-podla-nigela-slatera.html |
ODPOVEDAŤnahlásiť |