. .. .. .. .. .. .
. .

Bielkový medový krémeš - RECEPT 57796

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

CUKROVINKY

ID 307309 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)


Bielkový medový krémeš


[ recept č. 57796 zo dňa  ]


Bielkový medový krémeš


POTREBNÉ PRÍSADY

Cesto:\\\\\\\\r\\\\\\\\n 300 g múka hladká\\\\\\\\r\\\\\\\\n 100 g cukor mletý\\\\\\\\r\\\\\\\\n 2 ks celé vajcia\\\\\\\\r\\\\\\\\n 60 g maslo\\\\\\\\r\\\\\\\\n 1 PL med\\\\\\\\r\\\\\\\\n 1 ČL sóda bikarbóna\\\\\\\\r\\\\\\\\n 1 PL šťava citrónová\\\\\\\\r\\\\\\\\n\\\\\\\\r\\\\\\\\nKrém:\\\\\\\\r\\\\\\\\n 7 ks bielky vaječné\\\\\\\\r\\\\\\\\n 3 bal. prášok krémový (Zlatý klas)\\\\\\\\r\\\\\\\\n 200 g cukor kryštálový\\\\\\\\r\\\\\\\\n 800 ml voda

POSTUP PRÍPRAVY

1.Z uvedených surovín na cesto spracujeme medové cesto, rozdelíme ho na dve časti. Každú časť vyvaľkáme rovno na pečiacom papieri cez fóliu do tvaru obdĺžnika, ktorý si vopred nakreslíme podľa rozmerov vnútornej strany plechu. Oba medové pláty upečieme na opačnej strane plytkého plechu a necháme vychladnúť.\\\\\\\\r\\\\\\\\n\\\\\\\\r\\\\\\\\n2.Bielky vyšľaháme do tuhej peny so štipkou soli. Vo väčšom hrnci uvaríme puding z cukru, vody a zlatého klasu. Do horúceho pudingu po odstavení metličkou vmiešame sneh a ihneď ho preložíme na upečený vychladnutý spodný plát v hlbokom plechu. Plech som použila hlboký s rozmermi 22x32 cm. \\\\\\\\r\\\\\\\\n\\\\\\\\r\\\\\\\\n3.Puding uhladíme kartičkou a priložíme naň druhý upečený plát. Jemne dlaňami pritlačíme a dáme stuhnúť na hodinu do chladničky.
<< Ryžovo-fazuľový šalát | Bielkový medový krémeš | s motýlikmi >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
zdena l. (žabada) ID 47710 (28.11.2014, 19:50)
*-) na pudink dáme další plát? Ale jsou tam 2 krémy ... nepatří tam připsat ještě vrstva šlehačky?
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu