
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
CHUŤOVKY |
Lenka L. (Leni0) ID 307309 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Tvarohové pagáčiky[ recept č. 57789 zo dňa 22.11.2014 ] PRO INSPIRACI ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 250 g múka hladká 250 g tvaroh hrudkovitý 250 g palmarín soľ kmín celý vegeta 1 ks vajce na potretie POSTUP PRÍPRAVY Z múky, tvarohu a palmarínu, soli, kmínu a vegety vypracujeme v miske cesto. Kmín, soľ aj vegetu pridávam od oka, kmínu mám rada radšej viac. Soli sa dá pridať kľudne aj za lyžičku, ešte sa mi nestalo, aby boli tieto pagáčiky presolené. :) Cesto dáme odležať do chladničky, ideálne aj na celú noc.\\\\r\\\\n\\\\r\\\\nNa pomúčenej doske rozvaľkáme cesto približne na 5mm hrúbku. Z cesta potom vykrajujeme pagáčiky pomocou formičiek. Pagáčiky poukladáme na plech vystlaný papierom na pečenie.\\\\r\\\\n\\\\r\\\\n\\\\r\\\\nPagáčiky potrieme vajíčkom a dáme piecť do vyhriatej rúry na 180-200°C približne na 15- 20 minút, to uvidíme podľa farby- na okrajoch hnedšie, na povrchu pekne zlaté. Dobrú chuť! :) |
Soňa T. (rexo) ID 108927 (24.11.2014, 9:56) |
Vyzerajú veľmi dobre ale sa chcem spýtať či tam nejde prášok do pečiva alebo kvasnice ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |