
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
POLIEVKY |
Janka K. (walky) ID 58982 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Ruzomberska kysla polievka[ recept č. 57408 zo dňa 9.9.2014 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 1kg bravcoveho masa, kosti bravcove, udene maso, 2 velke cibule, 1 zeler, zelerova vnat, ligurcek, 6 ks korenia, pol KL mleteho korenia, 1KL cervenej papriky, 1KL vegety, 1KL soli, 5 celych zemiakov, ocot, kusok slovenskej tocenej POSTUP PRÍPRAVY Maso dame varit, po pol hodine pridame vsetky ostatne suroviny okrem zemiakov a octu. Ked uz je maso hotove pridame cele osupane zemiaky a dovarime este tie a pripadne podla chuti pridame kyslu kapustu za hrst a ocot. Polievku podavame s domacimi rezancami (alebo kupovanymi). Na rezance potrebujeme 1 velky zemiak postruhany, hrubu muku a sol. Cesto vyvalkame a krajame na rezance. Nasledne dame varit do vriacej vody. U nas tato polievka nesmie na rodinnych oslavac chybat :-) OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ![]() Nase papanie :-) OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |