
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
ZAVÁRANINY |
Denisa R. (Deni91) ID 246138 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Jahodovo vanilkovy dzem[ recept č. 56914 zo dňa 4.6.2014 ] POTREBNÉ PRÍSADY Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2014/06/jahodovo-vanilkovy-dzem_4.html POSTUP PRÍPRAVY Potrebujeme:680 g jahod,nakrajanych 2 poh cukru 2 vanilkove lusky 1 citron,nastruhana kora a stava Postup:Do misky si dame jahody,1 poh cukru ,vanilkove lusky (ktore sme prekrojili a pomocou spicky nozika vytiahli zrnka tie pridame do misky...ja osobne som pridala do misky aj lusky ktore mi potom ostali ).Premiesame az pokial nam jahodky zacnu pustat stavu a nechame odpocivat minimalne 2-3 hodinky maximalne 72 hodin.Napokon pridame odstate jahody so zvyskom (1 poh) cukru do hrnca.Privedieme k varu a nechame varit....Autorka odporucala nechat varit az pokial dosiahneme 104 C...Ja osobne nemam zavaraci teplomer tak som isla podla oka a varila som to az do momentu ked uz to len tak kludne bublalo (huste lepkave bubliny ),co mohlo byt cca 30-35 min ak ho chcete mat redsi a hustejsi kludne varte 45-55 min to je uz o vasich osobnych preferenciach .Ja som ho chcela mat redsi tak som ho varila kratsie. 5 minut pred skoncenim varenia pridame citronovu koru a stavu. Ja si vzdy sterilizujem pohare..VZDY....Dzem rozdelime do poharov prevratime hore dnom a nechame tak minimalne 2 hodinky. |