. .. .. .. .. .. .
. .

KEČUP „HEINZ“ - RECEPT 5652

Helena B. (hela2) ID 37749
.
Oblasť: Žarnovica
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 4.3.2008
Naposledy: 15.2.2016 13:47
Aktualizácia: 10.8.2010 7:19
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 13
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 30
RECEPTY 22
NÁVODY 0

ZAVÁRANINY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov)


KEČUP „HEINZ“


[ recept č. 5652 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

2kg paradajky, 25dkg cibuľa, 3 mäsité červené papriky /môže byť aj feferónka/
1 cvikla, 1 kúsok škorice, 4 klinčeky, 10ks nové korenie, 5ks čierne korenie, 3ks bobkový list, kúsok badiánu
2lyžičky sladkej papriky, 1,25dcl octu, 1 poliev.lyžica horčice, 1 lyžica solamyl,
2 kávové lyžičky soli, 20dkg cukor.


POSTUP PRÍPRAVY

Paradajky, cibuľu, papriku, feferónku a ošúpanú surovú cviklu pokrájame a dá-
me variť. Škoricu, klinčeky, nové korenie, čierne korenie, bobkový list a badián
dáme do gázy alebo do kúska plátna, zaviažeme a varíme spolu so zeleninou.
Varíme asi 2hodiny.
Uvarené okrem korením prepasírujeme, pridáme sladkú papriku a cukor. Dáme
znovu variť. Keď sa varí a cukor je rozpustený pridáme nálev z octu, horčice, soli a solamylu.
Necháme prejsť varom. Horúce dáme do pohárov, uzavrieme a sterilizujeme cca 10min.

Tento recept mám osvedčený a takýto kečup robia takmer všetky moje kolegyne.
Je veľmi chutný a cvikla mu dá peknú farbu.
<< KAPUSTOVÝ ŠALÁT S RYŽOU | KEČUP „HEINZ“ | ZELENINOVÝ ŠALÁT >>
nahlásiť
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Alena B. (bosina) ID 47367 (8.8.2014, 19:25)
vynikajuci recept na kecup, uz roky sa drzim tohoto receptu, lepsi som nenasla... Dakujeeeem :-) :-) :-)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Milada M. (markosko) ID 31422 (6.6.2008, 14:20)
Ja dávam paradajky zmraziť.Rozmrazujem ich v cedidle,pustia šťavu a potom nie je potrebné ich dlho variť,stačí tak asi 15 minút.Nie je potrebné pridávať ani solamyl.
ODPOVEDAŤnahlásiť
Helena B. (hela2) ID 37749 (6.6.2008, 15:22)
(F) (F) (F) ja tak veľa miesta v mrazničke nemám. Robievam to naraz aj z trojitej dávky. Z mrazenými paradajkami skúsenosti nemám. A nepustia veľa vody? *-) *-) *-)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Milada M. (markosko) ID 31422 (7.6.2008, 23:28)
Mne ide hlavne o to,aby som z paradajok odstránila čo najviac vody.Rodičia ma každoročne zásobia takými 50 - 60 kilogramami paradajok,takže by som pri sporáku trávila príliš veľa času .Paradajky stačí dať do mrazničky aj na pár hodín,netreba ich tam dlho držať.Na rozdiel odo mňa kamarátka ich potom nechá rozmraziť ešte v sáčiku a zleje iba časť vody z paradajok.Ja pri tom obrovskom množstve sa potrebujem zbaviť ,čo najväčšieho množstva vody,tak ich rozmrazujem radšej na site.
Mám takýto podobný recept na kečup ,iba s tým rozdielom,že tam ide ešte pol kila kyslastých jabĺk.
ODPOVEDAŤnahlásiť
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu