Milada Z. (MiladyZ) ID 187268 | zobrazit další recepty
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |
Svadobná
[ recept č. 56193 zo dňa 11.2.2014 ] PRO INSPIRACI
POTREBNÉ PRÍSADY
sp.korpusy . vanilkový a mramorový, krém s maskarpone a ovocim +čokoganache biela, vrch -čokokorpus, čokokrém , čokoganache tmavá a višne, PDT
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
|
iný pohľad |
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
Eva M. (evita76) ID 15730 (11.2.2014, 20:44) |
|
ODPOVEDAŤ |
| Milada Z. (MiladyZ) ID 187268 (12.2.2014, 15:33) |
|
ODPOVEDAŤ |
Iveta K. (ivetka001) ID 90150 (11.2.2014, 12:03) |
|
ODPOVEDAŤ |
| Milada Z. (MiladyZ) ID 187268 (12.2.2014, 15:33) |
|
ODPOVEDAŤ |
Anna L. (anka29) ID 111855, mimibazar.sk/anka29 (11.2.2014, 10:26) |
krásna jemná elegantná ...na tú čokoganache sú brúsim zuby, ale musím najprv skúsiť asi len na skúšobnej verzii...ako sa Ti s nou pracovalo? |
ODPOVEDAŤ |
| Milada Z. (MiladyZ) ID 187268 (12.2.2014, 15:32) |
ďakujem, som rada, že sa páči ,ja ganache používam veľmi často,hlavne pri čokotortách - buď ako poter na zvlhčený korpus pod čokokrém-to je tá ľahšia g. - pomer čok. a smotany ako pri použití gan.polevy - 1: 2 -to ešte zvýrazní chuť čokokrému, alebo nahradím pri maslovom čokokréme časť masla ťažšou ganache-pomer 1:1 -krém je neskutočne lahodný a pre čokoholikov niekedy na želanie kombinácia oboch -niekedy ako krém samostatný aj pomer 2:1 -to si už zákazník pýta ,,čokosmrť". Ja teda sladké nejem, ale vraj je to v kombinácii s višňami lepšie ako staré dobré višne v čokoláde. |
ODPOVEDAŤ |
| | Anna L. (anka29) ID 111855, mimibazar.sk/anka29 (12.2.2014, 17:43) |
ďakujem za rady a určite vyskúšam aj tú "čokosmrť" s višňami :o)) zaujímavé na tom je to, že my čo pečieme tak prehnane sladké nemusíme - taký paradox / len výnimočne ale s mierou xixi/ |
ODPOVEDAŤ |