
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Marta U. (Evelka) ID 38210 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Medová roláda[ recept č. 55898 zo dňa 2.1.2014 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 600g hladkej múky, 4 vajcia, 4 lyžice medu, 1 lyžica sódy, 1-2 lyžice perníkového korenia, 100g masla (tuku) POSTUP PRÍPRAVY Všetky suroviny zmiešať, nechať odležať v chlade. Rozdeliť na 3 časti. Každú časť vyvaľkať na závin, ktorú potrieme slivkovým lekvárom, posypeme orechmi, sušením ovocím, čokoládou. \r\nZvinieme, potrieme rozšľahaným vajcom s mliekom a pečieme 25-30 min. na 180 C a nakoniec 15 minút na 160 stupňoch. |
Soňa T. (rexo) ID 108927 (17.1.2014, 20:10) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Miriam K. (Mikri) ID 50427, mimibazar.sk/mikri (10.1.2014, 11:29) |
Ja to poznám ako ružomberský medovník. A odležať to nechám 3 hodiny. Je super ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |