
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BEZLEPKOVÁ DIETA |
Janka T. (takaJanka) ID 29118 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) jemná bezlepková bublanina[ recept č. 55752 zo dňa 11.12.2013 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 220g MixC, 4 vajcia, 120g kryš.cukru, 1 vanilkový cukor, 1/2 bal. kypr. prášku (Dr.Oetker), 220ml acidka, 100ml oleja, štipka soli, ovocie POSTUP PRÍPRAVY 1. Bielky vyšľaháme so štipkou soli na pevný sneh, 2. Žĺtky vymiešame s kryštálovým cukrom do peny (2-3min na stredných otáčkach), 3. Do žĺtkovej peny pridáme 1 hrnček acidka a 1dcl oleja, pomiešame, prisypeme múku s kypriacim práškom a na pomalých otáčkach rozmiešame.. 4. Pridáme sneh a jemne (ručne) ho do cesta vmiešame - vznikne napenené jemné krémové cesto. 5. Cesto vylejeme na papierom vystlaný plech, navrch naložíme ovocie a dáme upiecť (pomalšie, pri 180´C asi 40-45 minút). Hotovú bublaninu ešte za horúca posypeme vanilkovým cukrom. (Na plechu 33x23cm je bublanina vyše 4cm vysoká.) Dobrú chuť! |
Marta Š. (siskam1) ID 199001 (11.12.2013, 12:55) |
Výborne vyzerá. |
ODPOVEDAŤnahlásiť |