
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Ivan K. (ikzm1) ID 254041 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) MORČACIE MÄSO S VAJCOM[ recept č. 55527 zo dňa 10.11.2013 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY morčacie mäso, vajcia, cibuľa, cesnak, olej, voda, soľ, korenie, mletá paprika, pažítka POSTUP PRÍPRAVY Na oleji osmažíme do zlatista 3 nadrobno nakrájané cibule a 3 strúčiky cesnaku. Pridáme pol kila nadrobno nakrájaného alebo nahrubo pomletého morčacieho mäsa, 2 deci vody, osolíme, okoreníme a dusíme 30 minút až do zmäknutia mäsa a odparenia vody. Nakoniec pridáme 6 vajec, lyžicu sušenej pažítky, štipku mletej červenej papriky a dusíme až do úplného zhustnutia. Vychladnuté natlačíme do misky alebo kelímkov a odložíme do chladničky. Podávame studené s chlebom alebo zohriate so zemiakmi. |