Ivan K. (ikzm1) ID 254041 | zobrazit další recepty
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 19 návštěvníkov)
ČOKOLÁDOVO-JAHODOVÁ STUDENÁ TORTA
[ recept č. 54975 zo dňa 13.9.2013 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
kyslá smotana, jahody, piškóty, mlieko, Granko, puding Dr. Oetker 30%, puding Olé bez varenia, sirup
POSTUP PRÍPRAVY
Na dno tortovej formy som vysypal balíček piškót, pokropil ich vanilkovým a karamelovým sirupom, zalial uvareným hustým čokoládovým pudingom Dr.Oetker 30% osladený Grankom, na to som vysypal tri plechovky jahôd bez šťavy, po vychladnutí som na jahody napatlal krém z troch kyslých smotán a jedného čokoládového pudingu Olé bez varenia, posypal Grankom, zakryl alobalom a odložil na deň do chladničky. |
 | Adriana S. (adrika280) ID 34442 (2.11.2013, 19:52) |
Ivo, klobuk dolu, aky dezert si vytvoril vyzera to skvele...  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |