. .. .. .. .. .. .
. .

Vyprážaný plnený hermelín :P - RECEPT 54763

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

ID 278908 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)


Vyprážaný plnený hermelín :P


[ recept č. 54763 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

hermelín (príp. encián alebo iný podobný syr s plesňou), cibuľa, šampiňóny, zemiaky, maslo, soľ, korenie, vajce, polohrubá múka, strúhanka, olej

POSTUP PRÍPRAVY

Syr rozkrojíme pozdĺžne napoly, obe polky opatrne vydlabeme. Na panvici na masle opečieme pokrájanú cibuľu a očistené a pokrájané šampiňóny, osolíme, okoreníme a vmiešame syrovú striedku. Panvicu môžeme z ohňa odstaviť, miešame, kým sa syr nerozpustí a nespojí sa s hubami a cibuľkou. Hmotou naplníme vydlabanú polovicu syra, prikryjeme druhou, mierne zatlačíme a odložíme na chvíľu do chladničky.
Potom klasicky múka-vajce-strúhanka a vyprážame na rozpálenom oleji. Hodia sa zemiaky na všetky spôsoby.
A pozor...jeden stačiť nebude :)
<< Tvarohovo - pudingové rezy s ovocím | Vyprážaný plnený hermelín :P | Lokše z kyslého mlieka >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu