
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
ZAVÁRANINY |
Ivan K. (ikzm1) ID 254041 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) RÍBEZĽOVÝ DŽEM[ recept č. 54557 zo dňa 28.7.2013 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 1 kg ríbezlí, 500 g cukru, Gelfix Klasik 1:1, Konzervačná pomôcka Dr.Oetker POSTUP PRÍPRAVY Umyté a odstopkované ríbezle pomelieme na ovocnom mlynčeku a dáme do hrnca. Obsah vrecka Gelfix Klasik zmiešame s dvoma lyžicami cukru a pridáme k ovociu. Za stáleho miešania asi 1 minútu dôkladne povaríme. Pridáme zvyšok cukru a povaríme 10-15 minút. Pridáme konzervačnú pomôcku a ešte horúce naplníme do pohárov, uzatvoríme viečkom a otočíme na 5 minút dnom nahor. Poháre potom zabalíme na pol dňa do deky alebo utierky. |
Michaela L. (Mimushiatko) ID 73137, mimibazar.sk/mimushiatko (7.7.2014, 12:41) |
akurat som ho urobila dufam ze bude vyborny chcem sa opýtat aku ma zaruku takyto domaci dzem a či mozem z kazdeho ovocia pouzit ten isty recept napriklad na jahody marhule ? ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Rebeka H. (rebeka742) ID 274400 (30.7.2013, 21:07) |
![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Rebeka H. (rebeka742) ID 274400 (30.7.2013, 21:06) |
![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |