Ivan K. (ikzm1) ID 254041 | zobrazit další recepty
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)
RUSLÍKY
[ recept č. 54406 zo dňa 17.7.2013 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
Uhorky, cibuľa, paprika, Zelko, ocot, voda
POSTUP PRÍPRAVY
Na ruslíky som použil väčšie prezreté uhorky, ktoré som očistil, vydlabal tvrdé jadierka a nakrájal po dĺžke na pol centimetrové pásiky vysoké ako zavárací pohár. Ruslíky som naukladal do pohárov, pridal nakrájanú cibuľu, červenú papriku, zalial precedeným horúcim nálevom zo Zelka, octu, vody a 3 čili papričiek, uzatvoril a sterilizoval 20 minút pri 80 stupňoch. |
| Halina M. (anilah) ID 93483 (26.7.2013, 21:38) |
|
ODPOVEDAŤ |
Viera Liscakova (mickam) ID 46889 (17.7.2013, 18:16) |
šikovny..... |
ODPOVEDAŤ |
Eva V. (Eva Vadrnová) ID 144441 (17.7.2013, 18:15) |
moja mama tiež zavárala volakedy velmi dávno,lebo môj otec len tieto lubil, a ja to tiež robím !!!je to dobrota ! |
ODPOVEDAŤ |
| Marta Ľ. (modrooka172) ID 219079 (17.7.2013, 13:19) |
...idem si oči vyočiť- toto som nikde nevidela...ale musím vyskúšať, lebo mne nechutia väčšie uhorky- nám rada malinke uhorečky...super nápad |
ODPOVEDAŤ |
Gabriela P. (Sely5) ID 40357 (17.7.2013, 12:00) |
Dobrý nápad na zužitkovanie starších, resp. vyrastených uhoriek. Nie sú veľmi mäkké, ak sú takto nakrájané a bez šupky ? |
ODPOVEDAŤ |
| | Ivan K. (ikzm1) ID 254041 (17.7.2013, 12:40) |
Záleží od dĺžky sterilizovania, stačí 15-20 minút a 80 st. Ale niektoré sú mäkké, záleží od uhorky. |
ODPOVEDAŤ |
| Andrea K. (Andi) ID 260, mimibazar.sk/andi (17.7.2013, 12:27) |
aj moja mama ich robieva, veľa, veľa cibule k tomu, kôpor, mne chutia viac ako uhorky |
ODPOVEDAŤ |
| | | Ivan K. (ikzm1) ID 254041 (17.7.2013, 12:41) |
Aj moja babka z Čápora dávala kôpor, ja ho však od malička neznášam... |
ODPOVEDAŤ |