. .. .. .. .. .. .
. .

RUSLÍKY - RECEPT 54406

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

ZAVÁRANINY

ID 254041 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)


RUSLÍKY


[ recept č. 54406 zo dňa  ]


RUSLÍKY


POTREBNÉ PRÍSADY

Uhorky, cibuľa, paprika, Zelko, ocot, voda

POSTUP PRÍPRAVY

Na ruslíky som použil väčšie prezreté uhorky, ktoré som očistil, vydlabal tvrdé jadierka a nakrájal po dĺžke na pol centimetrové pásiky vysoké ako zavárací pohár. Ruslíky som naukladal do pohárov, pridal nakrájanú cibuľu, červenú papriku, zalial precedeným horúcim nálevom zo Zelka, octu, vody a 3 čili papričiek, uzatvoril a sterilizoval 20 minút pri 80 stupňoch.
<< na primície | RUSLÍKY | Slaná torta Motýľ :-) >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Halina M. (anilah) ID 93483 (26.7.2013, 21:38)
(Y)
ODPOVEDAŤ
Viera Liscakova (mickam) ID 46889 (17.7.2013, 18:16)
šikovny.....
ODPOVEDAŤ
Eva V. (Eva Vadrnová) ID 144441 (17.7.2013, 18:15)
moja mama tiež zavárala volakedy velmi dávno,lebo môj otec len tieto lubil, a ja to tiež robím !!!je to dobrota ! (Y) (hello) (L)
ODPOVEDAŤ
Marta Ľ. (modrooka172) ID 219079 (17.7.2013, 13:19)
:-o :-o :-o...idem si oči vyočiť- toto som nikde nevidela...ale musím vyskúšať, lebo mne nechutia väčšie uhorky- nám rada malinke uhorečky...super nápad (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Gabriela P. (Sely5) ID 40357 (17.7.2013, 12:00)
Dobrý nápad na zužitkovanie starších, resp. vyrastených uhoriek. Nie sú veľmi mäkké, ak sú takto nakrájané a bez šupky ?
ODPOVEDAŤ
Ivan K. (ikzm1) ID 254041 (17.7.2013, 12:40)
Záleží od dĺžky sterilizovania, stačí 15-20 minút a 80 st. Ale niektoré sú mäkké, záleží od uhorky.
ODPOVEDAŤ
Andrea K. (Andi) ID 260, mimibazar.sk/andi (17.7.2013, 12:27)
aj moja mama ich robieva, veľa, veľa cibule k tomu, kôpor, mne chutia viac ako uhorky
ODPOVEDAŤ
Ivan K. (ikzm1) ID 254041 (17.7.2013, 12:41)
Aj moja babka z Čápora dávala kôpor, ja ho však od malička neznášam... :-(
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu