
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Zuzana L. (zuzika21) ID 20369 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Jogurtová torta s ríbezľami[ recept č. 54163 zo dňa 23.6.2013 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY Cesto: 3 vajcia 3 lyžice cukru 50 g hladkej múky 1 lyžička kypriaceho prášku do pečiva 3O g kakaa 2 lyžice oleja Plnka: 300 g bieleho smotanového jogurtu 2 vanilkové Pribináčiky (použila som 4 malé) 2,5 dcl smotany na šľahanie 2 vanilkové cukry 15O g práškového cukru ríbezle,2 lyžice Granka 1 želatínový stužovač Dr. Oetker POSTUP PRÍPRAVY Vajcia vyšľaháme s cukrom. Pridáme preosiatu hladkú múku s kypriacim práškom, kakao a prilejeme olej. Spolu premiešame, cesto dáme do okrúhlej tortovej formy s priemerom 20 cm a upečieme vo vyhriatej rúre. - Smotanový jogurt dáme do misky, pridáme Pribináčiky, práškový cukor, vanilkový cukor a vymiešame.Vmiešame šľahačku vyšľahanú dotuha, podľa návodu pripravíme želatínový stužovač a očistené ríbezle. -Plnku rozotrieme na vychladnutý korpus a odložíme na 6 až 8 hodín do chladna stuhnúť. - Potom vyberieme z formy, posypeme Grankom, pokrájame a dozdobíme ríbezľami. |
Monika B. (Monullik) ID 170902 (27.6.2013, 13:01) |
tiez som robila mam receptik z kalenadra ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Zuzana L. (zuzika21) ID 20369, mimibazar.sk/zuzika21 (28.6.2013, 20:57) |
Ja mam receptik z Bajecnej zeny, dala som zelat.stuzovac Dr.oetker a ten bol super. Najprv som ho rozmiesala s vodou , ako je napisane na obale a potom som pridavala postupne slahacku vyslahanu, celu tu slahackovu zmes som zas pridavala postupne do uz vyslahaneho jogurtu s cukrom a pribinackom . ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Soňa T. (rexo) ID 108927 (24.6.2013, 0:37) |
![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |