. .. .. .. .. .. .
. .

Falošná sviečková so šampiňónmi ♥ - RECEPT 54009

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

KURACIE MÄSO A HYDINA

ID 5910 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 17 návštěvníkov)


Falošná sviečková so šampiňónmi ♥


[ recept č. 54009 zo dňa  ]


Falošná sviečková so šampiňónmi ♥


POTREBNÉ PRÍSADY

šampiňóny, kuracie prsia, dve mrkvy, vačšia cibuľa, maslo, hladká múka, soľ,ml.čierne korenie, vegeta na dochutenie, smotana na varenie

POSTUP PRÍPRAVY

125g masla si rozpustíme a orestujeme nadrobno nakrájanú cibulku........na to dáme podusiť kuracie prsia,ktoré sme predtým osolili a okorenili.....ďalej pridáme na polky rozrezané šampiňóny,ktoré sme predtým tiež osolili.....podusíme, trošku pustia šťavu.....pridáme mrkvu nastruhanú najemno....podlejeme vodou a dusíme domakka......ked je masko aj šampiňóny makké, zalejeme smotanou na varenie.....v troške smotany alebo mlieka rozšľaháme hladkú múku a spravíme zátrepku a zahustíme omáčku....dochutíme vegetou, prebubleme a podávame s knedlou....
Veľkáá mňamka, prajem dobrú chuť
:-)
<< Hello Kitty | Falošná sviečková so šampiňónmi ♥ | Proteinové muffiny s tekutým srdcem >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
jana b. (safranka) ID 33887, mimibazar.sk/safranka (4.5.2014, 10:32)
Už po 2 krat sme varili (Y) (Y) (Y) a je to veeeeelka mnamka (L) (L) Dakujem za super receptik (F) (F)
ODPOVEDAŤ
Soňa M. (soniell812) ID 65720, mimibazar.sk/soniell812 (22.7.2013, 11:25)
(Y) (Y) výýbornééé (Y) (Y) (len škoda, že to teraz nemôžem jesť (6) kvôli (child5) ..) Ja som si musela urobiť vlastnú verziu bez šampiňónov..
ODPOVEDAŤ
Deana S. (idealna) ID 8775 (24.6.2013, 20:13)
(Y) (Y) (Y) dneska som varila a bola to velka mňamkaaaa |:o)
a ešte odkaz pre tých, ktorým vadí len názov receptu, premenovala by som ho : KURACIE SOTÉ LEPŠIE AKO SVIEČKOVÁ :-)
ODPOVEDAŤ
Zuzana K. (Zuzana Kováčová) ID 5910, mimibazar.sk/zuzanakovacova (25.6.2013, 12:08)
:-) som rada že chutilo (L)
ODPOVEDAŤ
Silvia B. (Siba01) ID 247581 (13.6.2013, 17:05)
Prepacte, ale to uz je len velka veda uvarit kura a zaliat ho smotanou. Ja sa vyslovene nerozhorcujem, len si myslim, ze ak niekto dava recept na net, aj jeho nazov by mohol aspon trochu korespondovat s obsahom. Tiez by sa vam nepacilo keby ste hladali na nete napriklad "jablkovu strudlu" a nasli by ste sunku s makom, len preto, ze sa to niekomu tak "zda". A to ze vyzera lakavo, no vyzera ako priemerne jedlo, uz som niekedy unavena ako zeny davaju smajlikov a gratuluju ostatnym za take grcky, ktore si tie "kucharky" dovolia zavesit na net a radovat sa s odkazov na ne. Tym samozrejme nechcem povedat ze je toto grcka, to urcite nie. Ano, mozete namietat ze ja sama som nic nepridala, to je pravda, nie som dokonca ani ktovieaka kucharka, ale mam sudnost a urcite nenazvem kura na stave svieckovou, dokonca ani falosnou nie.
ODPOVEDAŤ
Emília A. (Eliška Dochutená) ID 329041, mimibazar.sk/eliskadochutena (21.2.2018, 13:05)
(Y)
ODPOVEDAŤ
Alena K. (ALENAK) ID 16914, mimibazar.sk/alenak (14.6.2013, 21:42)
Silvi šak dajte čosi aj Vy čo navaríte a upečiete, nech sa kuk na tie dobroty :-$
ODPOVEDAŤ
Silvia B. (Siba01) ID 247581 (25.6.2013, 23:30)
Alenka, to ze okritizujem nazov neznamena, ze musim dat svoje recepty a ukazat aka som gazdina. Ja uprimne obdivujem zeny ktore naozaj varia a pecu jedla ktore niekedy aj nafotia a zavesia sem. Uz si fakt pripadam ako blazon ze riesim nazov jedla, ale uznajte sami (aspon v duchu) ze ten nazov je hovadina. ja som si povodne dokonca myslela ze sa jedna o falosnu svieckovu, ktoru mi masiari stale ponukaju ked chcem kupit pravu (napriklad v masiarstve v Krasnanoch ju vobec nemaju, vzdy len falosnu) Raz som ju kupila a ked este aj po 3,5 hodinach varenia bola tvrda, usudila som, ze bud je to maso nanic, alebo to neviem uvarit. Preto som sa pozrela na tento recept a co nevidim_ obycajne kura na smotane. Tak sa mi nedivte ze som sa nad tym pozastavila. Nie som clovek ktory riesi kazdu hovadinu, ale ked som si precitala tie pokrytecke komentare ktore sa tu dobre ze nejdu pokakat z toho ako to kupovane kura zaliate smotanou vyzera, tak sa ani nedivim, ze si muzi o nas povedia ze sme sliepky. Tiez mi niektore komentare tak pripadaju. No, budem koncit, lebo sa tu znova niekto moze urazit. Len si myslim, ze aby bol poriadok v receptoch a aby sme tu MY VSETKY lahko nasli vzdy co zhruba hladame, mali by nazvy zodpovedat co najblizsie ich obsahu.
A este nieco: ak sa najde recept ktory je naozaj dobry, ako napriklad moja oblubena babovka z kyslej smotany, ktoru som tu nasla a ked ju peciem vsetci z nej hikaju, aj ju pochvalim. odmietam ale chvalit kura ktore sa vola svieckova.
ODPOVEDAŤ
Zuzana K. (Zuzana Kováčová) ID 5910, mimibazar.sk/zuzanakovacova (26.6.2013, 5:49)
+o( recept je pridaný v sekcii kuracie maso 8o| Tak nabudúce si klasika sviačkovú treba hladat inde +o(
ODPOVEDAŤ
Veronika G. (veronika45) ID 20591 (14.6.2013, 15:05)
prosim ta ty mas teda problemy.... to je jej vec co si napise..... ked ta to stve tak necitaj..... mna zase rozculuju tieto mudre kometare..... toto je pekna fotka a aj recept a fakt by ma nenapadlo zdr...at autorku za nazov receptu...... je vulgarny ci oplzly? neni..... a presne ako pises, daj sem recept ty a aj z nazvom.... fakt sa niekedy cudujem co sa dokaze komentovat..... ved to tu nemozeme pisat len podla jednej.... kazdy si moze dat nazov svoj.... ona si to nafotila, pracne sem dala tak nerozumiem o co ide....... malichernosti 8o|
ODPOVEDAŤ
Zuzana K. (Zuzana Kováčová) ID 5910, mimibazar.sk/zuzanakovacova (14.6.2013, 21:34)
ďakujem (F) popravde ma to trošku zamrzelo....tie komenty od tej pani :-( varím a pečiem rada a ked je ozaj niečo výborné,chcem to posunúť ďalej......verím,že niekto si to aj navarí a budem rada každému jednému komentu (L)
ODPOVEDAŤ
Eva L. (evaaaaa) ID 110152 (26.6.2013, 22:02)
Toto ťa isto nemusí mrzieť, že si tu niekto vylieva zlosť na druhého a rozoberá také trápnosti ked som si to prečítala chytala som sa za hlavu ako tu niekto môže niekoho urážať a jedlo nazývať grckami. Vyzerá to veľmi chutné a určite to uvarím deťom majú takéto omáčky radi a kuracinu mi zjedia najlepšie.Držím palce
ODPOVEDAŤ
Janka L. (jankalo) ID 108253 (13.6.2013, 21:19)
Prepáčte, myslím si, že je skutočne vedou zosúladiť jednotlivé ingrediencie tak, aby z toho bolo chutné jedlo. Vedeli by ste to? Skúste porozmýšľať. Jedna vec vo Vašom komente ma zarazila: jedlo nazývať grckou. Každá kuchárka sa pri príprave akéhokoľvek jedla snaží, aby chutilo stravníkom, ktorým varí. Preto slovo grcka do môjho slovníka nepatrí, lebo si vážim všetko a každého, kto sa aspoň trochu snaží prispievať a pomáhať ostatným uvariť niečo nové, inej chuti, aby boli členovia rodiny spokojní. Veď o to tu ide. A toto jedlo nie je žiadna grcka. A to som tiež nepridala žiaden recept, iba sledujem a obdivujem ženy, ktoré prispievajú, lebo ma inšpirujú a veľmi rada podľa ich receptov varím a naviac obohatili môj jedálniček. Smajlíkov nepridávam.
ODPOVEDAŤ
Silvia B. (Siba01) ID 247581 (25.6.2013, 23:35)
Mila Janka, konkretne toto jedlo som grckou nenazvala. Ale minule som tu natrafila na zmes pikaa so slahackou, piskotmi a co ja viem cim este, nahadzane jedno na druhom a to grc naozaj bol. Nevyzeralo to dobre ani na obrazku.
A co sa tyka vasho vyjadrenia o tom ako si vazite kazdeho co vari a pomaha, sorry, ale to uz zavana nejakym kostolnym dakovanim za dary na stole... Zas to neprehanajte.
Ja si tiez vazim jedlo a snazim sa ho nevyhadzovat, ocenim ked pridem na navstevu a vidim, ze niekto si dal robotu napiect sam a nekupil iba zakusky, ale to vsetko nema nic spolocne s tym, ze niekto nazve kury svieckovou a tvari sa urazene ked na to upozornim.
ODPOVEDAŤ
Zuzana K. (Zuzana Kováčová) ID 5910, mimibazar.sk/zuzanakovacova (13.6.2013, 20:23)
škoda toto komentovat +o( ked to navaríte,tak komentujte..... 8o| ano, tiež hladam na nete napr. medzi bravčovým masom a podobne.......a natrafim na rozne receptu ktoré ma zaujmu a v živote by ma nenapadlo komentovat niečo na základe názvu ......ak ste si nevšimli,je to zaradené medzi kuracím masom......a každý žena čo aspon trocha varí, vie že to nie je sviečková....iba na pohlad vyzerá ako sviečková ale chutí to fantasticky :-$ tak aby ste bola spokojná, pre vás to može byt Kuracinka so šampionami na smotane +o( a ked ste taká kuchárka, sviečková tiež nie je žiadna veda takisto ako toto jedlo,ale ked to niekto nevie tak poserie aj obyčajnú vajcovú polievku
ODPOVEDAŤ
Janka L. (jankalo) ID 108253 (13.6.2013, 7:09)
Neviem prečo toľko rozhorčenia nad názvom jedla. Jedlo na obrázku vyzerá veľmi lákavo, chutne a nech sa už volá akokoľvek stojí za vyskúšanie. Ja ho určite uvarím a dám vedieť ako chutilo. (Y) (F)
ODPOVEDAŤ
Zuzana K. (Zuzana Kováčová) ID 5910, mimibazar.sk/zuzanakovacova (13.6.2013, 16:15)
budem rada (L)
ODPOVEDAŤ
Veronika G. (veronika45) ID 20591 (14.6.2013, 15:08)
zuzka vykasli sa na debilne a nepodstatne komentare.... uz si tu dlho a isto si si vsimla ze sem tam sa nejaka mudra najde a k nej sa hned pridruzia dalsie.... mas to pekne..... (Y)
ODPOVEDAŤ
Miriam D. (Tili) ID 6544, mimibazar.sk/tili (12.6.2013, 14:37)
Táto falošná sviečková je ako morské prasiatko. Ani morské ani prasa ,-)
ODPOVEDAŤ
Silvia B. (Siba01) ID 247581 (25.6.2013, 23:36)
Dakujem. Aspon jedna normalna
ODPOVEDAŤ
Zuzana K. (Zuzana Kováčová) ID 5910, mimibazar.sk/zuzanakovacova (13.6.2013, 6:25)
....hm,čakám či vobec niekto to spravil a ochutnal |-)
ODPOVEDAŤ
Maria Š. (mickey) ID 6457, mimibazar.sk/mickey (12.6.2013, 21:18)
:-D
ODPOVEDAŤ
Silvia B. (Siba01) ID 247581 (12.6.2013, 8:28)
sorry, ale kto vymyslel ten nazov, to okolo svieckovej ani neslo. Som myslela ze aspon omacka bude podobna. zato ze si tam dala slahacku to este nemusis nazyvat falosna svieckova. Tot moj nazor.
ODPOVEDAŤ
Alena K. (ALENAK) ID 16914, mimibazar.sk/alenak (14.6.2013, 21:46)
ale šak tam je aj mrkva :-$
ODPOVEDAŤ
Zuzana K. (Zuzana Kováčová) ID 5910, mimibazar.sk/zuzanakovacova (12.6.2013, 13:03)
....stačí napísat či ti chutí alebo nie.....taký to má názov,ja som si ho nevymyslela....či ty máš na to patent??? Priraďovať jedlám názvy??? A čo si čakala? Jasne že to sviečková nieje,nie je tam hovadzinka a ostatná korenová zelenina......dokonca original recept je len so šampionami,bez kuraciny.....tak fakt neviem čo si čakala.....preto sa to aj volá FALOŠNÁ sviečková,lebo sa len tak "tvári".....stačí si prečítat ingrediencie a vieš zhruba čo máš čakat +o(
ODPOVEDAŤ
Marta S. (denis13) ID 50260, mimibazar.sk/denis13 (11.6.2013, 22:29)
yamiiiiiiiiiii vyzaraju fantasticky, vyskysame tiez (jidlo),urcite budu chutit
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu