. .. .. .. .. .. .
. .

Rezancový nákyp - RECEPT 53794

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

SLADKÉ JEDLÁ

ID 237581 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |


Rezancový nákyp


[ recept č. 53794 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

Suché rezance 400g,1 1/5 kocky mäkkého tvarohu,1/3 kocky masla,3vajcia,2/3 hrnčeka práškového cukru,1vanilkový cukor,soľ.

POSTUP PRÍPRAVY

Maslo vymiešame s práškovým cukrom,pridáme uvarené rezance,soľ,vanilkový cukor,tvaroh a nakoniec pridáme tuhý sneh z bielkov.Všetko zľahka premiešame,uložíme do vymasteného a strúhankou vysypaného pekáča a dáme zapiecť.Upečený nákyp posypeme práškovým cukrom.
<< Krteček a jeho kamarádi | Rezancový nákyp | Syrové pagáčiky >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu