
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
CHUŤOVKY |
Katka L. (astrak) ID 167036 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) focaccia[ recept č. 53617 zo dňa 10.5.2013 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 500 g hladkej muky 2 PL olivoveho oleja 1 a 1/2 KL soli 300 ml teplej vody 7 g suseneho drozdia 1 KL cukru okrem toho: cca 120-150 g oliv cca 70 g susene paradajky 1 KL nadrobno pokrajaneho rozmarinu POSTUP PRÍPRAVY podľa: http://adkas-tastyfood.blogspot.sk/2013/04/taliansky-chlieb-s-olivami-susenymi.html cesto som šupla do pekárničky (sušené rajčiny som pridala počas miešania). hotové cestom stačí len rukami "rozčapkať" na plech vyložený papierom na pečenie a povtláčať doň olivy. Focacciu stačí piecť 20 min (aby sa zbytočne nevysušila) na cca 220stC, horúce som to ešte potrela poriadne olivovým olejom a posypala morskou soľou. |
Eva F. (Evafolo) ID 92496 (24.5.2013, 21:25) |
![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |