
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Ivana B. (brculka8) ID 173421 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) Perfektny segedin za pol hodinu[ recept č. 53548 zo dňa 4.5.2013 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY Pre celu rodinu budeme potrebovat : olej, 1kg kyslej kapusty, cca 400g bravcoveho masa, 1ks cibula, 1x smotana na varenie, sol, korenie, bobkovy list, rasca, cervena paprika + priloha kupena knedla alebo skuste domacu podla mojho receptu, ktora sa zarucene vydari kazdej gazdinke: 1kg polohrubej muky, 1 sacok suseneho drozdia, 4 lyzicky soli a 4 cukru, 3PL olivoveho oleja, 6dcl tepleho mlieka POSTUP PRÍPRAVY Na rozpalenom oleji oprazime nadrobno pokrajanu cibulu dozlatova, pridame maso, prudko oprazime pridame korenie, papriku, rascu a bobkovy list. Podlejeme vodou, dusime 10min a pridame kapustu. Podla chuti osolime alebo pridame trocha cukru, ak je kapusta velmi kysla.. Dusime dalsich desat minut, pridame smotanu, nechame previet a mame hotovo. Knedla: vsetky prisady vymiesime a nechame vykysnut. Vykysnute cesto rozdelime na bochniky a parime kazdy 20 minut, po vybrati poprepichujeme sparadlom a potrieme olejom. OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ![]() suroviny ![]() oprazime cibulku a pridame maso ![]() podliate vodou, opaprikovane, okorenene, s rascou a bobkovym listom ![]() dokoncene, ochutene, akurat kysle, zjemnene smotanou a mozeme podavat OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
![]() | Eva N. (leskot) ID 98318 (15.8.2013, 21:19) |
Ja si myslím, že keď Ivanka krája na také malé kúsky to mäso, tak naozaj môže byť za pol hodinky mäkké....a kyslá kapusta tiež nebýva rovnako mäkká (alebo tvrdá) .... ja krájam na poriadne veľké kúsky a tiež musím ustriehnuť, aby sa mäso nerozvarilo, lebo také nám už nechutí ..... ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Frantisek M. (ferri222) ID 226089 (22.6.2013, 13:03) |
Bez urazky,ale segedin za pol hodiny ?? ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Ivana B. (brculka8) ID 173421 (26.6.2013, 22:43) |
nie nerobim v tlakovom hrnci, ale ani nevarim so stopkami ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Maria Š. (mickey) ID 6457, mimibazar.sk/mickey (27.6.2013, 13:56) | |
1krat1cm? ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Ivana B. (brculka8) ID 173421 (27.6.2013, 19:05) | ||
no bohuzial, maso musim krajat do vsetkych jedal na co najmensie, inak mi to tu bojkotuju ![]() ![]() |
||||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Maria Š. (mickey) ID 6457, mimibazar.sk/mickey (22.6.2013, 18:15) |
ona to ale nerobila v tl.hrnci,je to malo,mne za ten cas akurat zmakne kapusta,ale ked to jej vyhovuje,tie chute by sa mali vsetky spojit,najlepsi je aj tak na dalsi den,aspon podla mna | |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Lenka B. (ballou) ID 28541, mimibazar.sk/ballou (22.6.2013, 18:59) | |
a ja si myslím že neodhadla čas..lebo nevyzerá byť zlý ![]() ![]() |
|||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | martina g. (tinaG) ID 124180, mimibazar.sk/tinag (1.11.2014, 7:21) | ||
Ty brdo babenky, preco by neodhadla cas!!! len potvrdzujem ze ja tak isto robievam a tiez mi to netrva dlho a je tak chutny ze do vecera zmizne z hrnca, naozaj je to tym ze to masko je na male kusky a ked sa osmahne na cibulke tak potom mu uz netreba vela ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
ODPOVEDAŤnahlásiť |