
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Erika j. (erikaPN3) ID 258622 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) domáce bryndzové pirohy z rožkov[ recept č. 53235 zo dňa 7.4.2013 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY prísady v postupe POSTUP PRÍPRAVY 4 rožky namočime do mlieka.pridáme k nim 1 vajce,sol,polobrubu muku-aby vzniklo nelepive cesto-neviem kolko som dala.premiešame. na pomučenej doske si vyvalkáme cesto,naplnime plnkou-uvarené rozpučene zemiaky a bryndza,sol.preložíme a okraje pritlačíme prstami alebo vydličkou.dáme do vriacej,osolenej vody. varíme asi 2-3min.podávame s opraženou cibulkou a slaninou a na vrch som dala bryndzu zmiešanú so smotanou. |
Zlata M. (makata) ID 89476 (3.6.2013, 11:16) |
Dobrý nápad! Ušetrí peniaze a čas. ![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Erika j. (erikaPN3) ID 258622 (6.6.2013, 13:58) |
a su aj chutne ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |