. .. .. .. .. .. .
. .

Slaný zemiakový závin s udeným - RECEPT 53164

Ivana K. (IvanaKC) ID 156112
.
Oblasť: Bratislava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 19.6.2010
Naposledy: 11.6.2016 19:24
Aktualizácia: 23.1.2012 9:18
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 6
RODINNÉ FOTOGRAFIE 8
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 140
NÁVODY 0

CHUŤOVKY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov)


Slaný zemiakový závin s udeným


[ recept č. 53164 zo dňa  ]


Slaný zemiakový závin s udeným


POTREBNÉ PRÍSADY

1 kg zemiakov varný typ B, 500 g udeného mäsa, asi 500 g hladkej múky (Promix PK), soľ, mleté čierne korenie, 1 vajíčko

POSTUP PRÍPRAVY

Recept z českého webu. Ja robievam 1/3 -tinovej dávky. V prípade, že budete robiť z celej dávky, odporúčam cesto rozdeliť na 2 až 3 diely.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


Dáme si variť zemiaky do mäkka. Ošúpeme a na jemno nastrúhame.


Pridáme múku (múku pridávame postupne - podľa typu zemiakov - tak aby nám vzniklo hladké cesto) a soľ.


Vypracujeme si cesto.


Udené mäso si pomocou mixéra nasekáme na drobno. Môžete použiť aj mlynček, alebo na drobnúčko nakrájať.


Cesto na na tenko vyváľame.


Na cesto rozvrstvíme udené mäso a trochu okoreníme mletým čiernym korením.


Cesto pekne zavinieme, okraje zahneme do vnútra. Potrieme rozšľahaným vajíčkom a pečieme pri teplote cca 180 stupňov cca 30 minút. Podávame so zeleninkou.



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Galská polievka (polievka s udeným mäsom) | Slaný zemiakový závin s udeným | Hráškové muffiny s kari >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu