
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Helena B. (hela2) ID 37749 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) RAŽNIČI[ recept č. 5292 zo dňa 9.5.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY Bravčové kare vykostené, oravská slanina, cibuľa, zemiaky, zelená paprika, olej, biele víno, koňak. POSTUP PRÍPRAVY Kare nakrájame na plátky, naklepeme, ochutíme korením a a soľou. Potom prudko opečieme na oleji. Pokrájame na kúsky. Očistené zemiaky pokrájame na plátky a opaprikujeme. Trochu opečieme na výpeku z mäsa. Na ihlu striedavo napichujeme mäso, zemiaky, papriku, slaninu a cibuľu. Dáme na alobal, pokvapkáme olejom, polejeme lyžicou koňaku a lyžicou vína. Zabalíme a dáme upiecť. Podávame so zeleninovým šalátom. |
erika t. (erika1977) ID 118138 (29.10.2009, 20:45) |
![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |