končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
STRUKOVINY |
Ivana K. (IvanaKC) ID 156112 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Šošovica s klobásou[ recept č. 52700 zo dňa 8.3.2013 ] POTREBNÉ PRÍSADY cca 250 g zelenej/červenej šošovice, 1 veľká cibuľa, 2 mrkvy, malý kúsok zelera, cca 1 l zelenivového vývaru, 1 lyžica paradajkového pretlaku, 2 nožičky klobások, chilli podľa chute, rozmarín, bobkový list, olivový olej, soľ, mleté čierne korenie POSTUP PRÍPRAVY Inšpirácia z relácie "S italem v kuchyni". OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI Zeler, mrkvu a cibuľu si nakrájame na kocky a orestujeme na oleji. Neskôr pridáme rozmarín, bobkový list a opäť orestujeme. Pridáme lyžicu paradajkového pretlaku a chvíľu povaríme. Pridáme šošovicu (keď použijeme červenú trochu viac sa rozvarí, zelená ostane krásne celá) a vývar ale len toľko, aby šošovica bola zaliata cca 1 cm nad povrchom. Varíme do mäkka, podľa potreby môžeme vývar ešte doliať). Pred dokončením pridáme chilli podľa chuti. Keď je šošovica mäkka pridáme nakrájanú klobásku, podľa chuti soľ, mleté čierne korenie a chcíľu povaríme. Hotovo Takto to vyzerá s červenou šošovicou. OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |