
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
CHUŤOVKY |
Janka K. (walky) ID 58982 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 20 návštěvníkov) Zemiakovo-smotanove pagaciky[ recept č. 52474 zo dňa 19.2.2013 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 200g hladkej múky 150g masla 200g uvarených postruhanych zemiakov 1 žĺtok 20g droždia 2PL kyslej smotany soľ syr POSTUP PRÍPRAVY Polovicu múky spracujeme s maslom na hladké cesto. Do druhej polovice múky pridáme prelisované zemiaky, žĺtok, droždie, ktoré rozmiešame v smotane, soľ a tiez vypracujeme hladké cesto, spojíme ich a spolu vyvaľkáme. Preložíme na tretiny a odložíme na teplé miesto asi na 30 minút odstáť. Potom ho vyvaľkáme asi na 2cm hrúbku. Poukladáme ich na plech a potrieme žĺtkom ,vložíme do vyhriatej rúry piecť. (na cca 30-40m minút pri teplote 190C). Asi 10 minút pred dopečením ich vyberieme, posýpeme postruhaným syrom a do zlatista dopečieme. Taketo prasiatka sa pokusime nabuduce spravit :o) potom pridame obrazok |
![]() | Katarína B. (katka 777) ID 129764 (26.3.2013, 15:51) |
zaujímavé....vyskúšam ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | magdaléna c. (megi118) ID 105517 (20.2.2013, 10:17) |
tak taketo pagačiky som ešte nejedla,ale určite vyskúšam. ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |