. .. .. .. .. .. .
. .

Pečená fazuľa - Pyco. - RECEPT 52454

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

ID 58386 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)


Pečená fazuľa - Pyco.


[ recept č. 52454 zo dňa  ]


Pečená fazuľa - Pyco.


POTREBNÉ PRÍSADY

veľká biela maslová fazuľa ja som mala balíček ktorý mal 350g, 2 kusy stopkového zeleru, 2 mrkvy stredné, 1červená cibuľa, 3 strúčiky cesnaku, 1PL cukru kryštál, 5PL olivového oleja, 250g čerstvé paradajky, petržlenová vňať, oregano, mčk, soľ morská, olivový olej....

POSTUP PRÍPRAVY

Bolo to výborné akurát ja určite nabudúce spravím dvojité množstvo zeleninovej omáčky...toto je povodný recept tak si to uvarte podla seba a skúsim dať možno celé rajčiny z konzervy...tieto oranžové boli o ničom...
Fazuľu necháme cez noc namočenú vo vačšom množstve vody....na druhy deň scedíme,prepláchneme dáme do hrnca s čerstvou vodou a pridáme k nej nakrájanú mrkvu a stopkový zeler...varíme cca hodinu s pokrievkou kým fazuľa nezmakne ...ale nesmie byť rozvarená. Scedíme a vývar z fazule si odložíme bokom budeme ho potrebovať...
Na panvici s olivovým olejom asi 3 PL orestujeme nasekanú cibuľu a cesnak..neskor pridáme nakrájané paradajky a varíme cca 10 min....vychladnutú paradajkovú zmes rozmixujeme ponorným mixérom...dochutíme cukrom, mčk, soľou a petržlenovou vňaťou...
Uvarenú fazuľu, zeler a mrkvu zmiešame v zapekacej mise so zvyškom olivového oleja...posypeme sušeným oreganom a zalejeme pripravenou paradajkovou omáčkou... Pečieme asi hodinu na 180 stupnov podľa potreby podlievame vývarom ktorý sme si odložili z fazulí...omáčka sa počas pečenia zredukuje...papáme teplé aj studené dobrú chuť...
<< Vláčik | Pečená fazuľa - Pyco. | Koník - môj prvý pokus >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Monika D. (dmonika) ID 47216 (17.8.2020, 19:22)
Zaujímavý recept. Ďakujem. Vyskúšam
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu