
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Žaneta F. (Zanet87) ID 88531 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Pečená cvikla[ recept č. 51056 zo dňa 23.11.2012 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 4-5 malých cvikiel, cibuľa, cesnak, balsamico ocot, soľ, rozmarín POSTUP PRÍPRAVY Cviklu ošúpeme, nakrájame na malé štvrtinky, pridáme na mesiačiky nakrájanú cibuľu, cesnak, trochu posolíme. Pridáme rozmarín (ja som dala provensálsku zmes) a pokvapkáme s balsamicom. Pečieme v balíčkoch z alobalu na 200° cca 2 hodiny. Ja som podávala so zemiakovým pyré a rukolou. |