
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Eva L. (EvkaL) ID 158 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Kuracie stehná so šampiňónmi[ recept č. 52 zo dňa 22.3.2006 ] POTREBNÉ PRÍSADY kuracie stehná, maslo, šampiňóny, polohrubá múka, mletá cervená paprika, mlete čierne korenie, drvenú rascu, vegetu, soľ, zemiaky POSTUP PRÍPRAVY Stehná mierne osolíme a obalíme v zmesi múky, papriky, korenia a vegety (ja tam este pridávam kari korenie a grilovacie korenie). Na dno pekáča nakrájame plátky masla, poukladáme obalené stehná a rozložíme šampiňóny. Na to poukladáme rozpolené zemiaky, plátky masla, posypeme rascou a vegetou. Pekáč prikrytý alobalom vložíme do vyhriatej rúry a pečieme asi 40 minút. Krátko pred dopečením (asi 5 minút) alobal odstránime. |