
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
SLADKÉ JEDLÁ |
Janka K. (walky) ID 58982 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Cokoladovy kolacik detska verzia[ recept č. 51993 zo dňa 18.1.2013 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 3 vajcia 150g krystaloveho cukru 1 lyzicka vanilkovej aromy 1 plna lyzica kakaa 1 vacsie jablko 100g mletych mandli 70g jemnej detskej krupice olej POSTUP PRÍPRAVY Jablko osupeme a nastruhame. Zltka oddelime od bielok. Z bielok vyslahame tuhy sneh. Zltka vymiesame s cukrom do penista. K zltkam a cukru pridame kakao, detsku krupicu a vanilkovu aromu, znova vymiesame. Primiesame nastruhane jablko a cesto nechame chvilku postat. Zatial si vyhrejeme ruru na 180st. a formu si vytrieme olejom,pripadne vysypeme struhanym kokosom. Do cesta nakoniec primiesame sneh z bielok, zlahka aby sme neporusili nadychanost bielok a kolac nam neklesol (nepouzivame prasok do peciva, ani sodu). Cesto vylejeme do prichystanej formy a dame piect do vyhriatej rury na 30 minut. Hotovu tortu nechame chvilku vychladnut a potom odstranime kraj tortovej formy. Tortu nechame poriadne vychladnut. Polejeme pravou belgickou cokoladou roztopenou v slahackovej smotane, najlepsi je este teply :o) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
Soňa T. (rexo) ID 108927 (29.4.2015, 8:07) |
![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Monika T. (monka191) ID 302447 (28.4.2015, 22:35) |
Dobrý deň, nechcete sa zapojiť do našej súťaže "Milijeme sladké" .Podeľte sa s nami o vaše fotografie a recepty zákuskov, koláčov a dezertov a vyhrajte fantastický kuchynský robot BOSSCH MUM s kompletným príslušenstvom a až 3 ceny poroty. Tak neváhajte, bezplatne sa zaregistrujte na našej stránke www.talentagent.sk a pridajte svoju fotografiu do súťaže už teraz.Hlasovanie spúšťame už 3 mája... Ďakujeme ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |