. .. .. .. .. .. .
. .

Šošovicový prívarok - jednoducho a rýchlo - RECEPT 51432

Anita H. (anitahe) ID 186210
.
Oblasť: Košice
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 24.1.2011
Naposledy: 28.8.2018 13:56
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 4
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 7
NÁVODY 4

STRUKOVINY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 32 návštěvníkov)


Šošovicový prívarok - jednoducho a rýchlo


[ recept č. 51432 zo dňa  ]


Šošovicový prívarok - jednoducho a rýchlo


POTREBNÉ PRÍSADY

250g šošovice, 1 veľký zemiak, bobkový list, soľ, vegeta, smotana na varenie, hladká múka

POSTUP PRÍPRAVY

Šošovicu namočíme do vody a necháme v nej stáť cca. 2 hodiny. V tej istej vode ju potom dáme variť spolu s bobkovým listom. Zemiak si ošúpeme a nakrájame na malé kocky a dáme variť k šošovici. Keď sú už zemiaky aj šošovica mäkké, pridáme smotanu na varenie zmiešanú s hladkou múkou. Pridáme vegetu a soľ a pár minút ešte povaríme. Podávame s mäskom, alebo párkami.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


Šošovicu, ktorá bola namočená vo vode cca. 2 hodiny dáme variť s bobkovým listom.


Nakrájame si jeden veľký zemiak na malé kocky a pridáme ju k šošovici. Varíme až kým nebudú mäkké.


Potom si zmiešame smotanu na varenie a 1-2 polievkové lyžice hladkej múky


Poriadne rozmiešame aby neboli hrudky


Pridáme vegetu, soľ a môžte aj trošku oleja


Vlejeme k šošovici a ešte trošku necháme variť, cca. 5 min.


Na troške oleji si troška opečieme nakrájané párky a podávame spolu s chlebom.


Dobrú chuť



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Šampiňóny na smotane s tarhoňou | Šošovicový prívarok - jednoducho a rýchlo | Jablkovo-makové muffiny >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Maria Š. (mickey) ID 6457, mimibazar.sk/mickey (12.12.2012, 8:44)
a ide to este rychlejsie :-D napr.ak pouzijes cervenu sosovicu,netreba ju vobec namacat,postup ten isty ako pises,len davam miesto smotany mlieko a supnem nakoniec pretlaceny cesnak,pozor,dlho sa nevari a je hned makka,kto nechce parok/ako my/ si da nakoniec volske oko,napr... a potom uz len vetrat a vetrat :-D
ODPOVEDAŤ
Jarka B. (Tulacka) ID 326999 (30.5.2017, 9:48)
Prvu vodu zo sosovice zlievam a pridavam majoranku. Potom nemusim vetrat a vetrat.
ODPOVEDAŤ
Maria Š. (mickey) ID 6457, mimibazar.sk/mickey (30.5.2017, 11:36)
nepomaha :-D
ODPOVEDAŤ
Anita H. (anitahe) ID 186210 (12.12.2012, 20:38)
Áno, červená šošovica je tiež fajn. Smotanu používam namiesto mlieka preto, lebo je taká krémovejšia a lahodnejšia . (pl)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu