. .. .. .. .. .. .
. .

Jablkové kocky - RECEPT 51297

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

MÚČNIKY, POHÁRE

ID 254348 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)


Jablkové kocky


[ recept č. 51297 zo dňa  ]


Jablkové kocky


POTREBNÉ PRÍSADY

300 g masla, 5 vajec, 285 g krupicového cukru, 150 g polohrubej múky, 100 mletých vlašských orechov ,1 balíček vanilkového pudingu/zlatého klasu, 500 ml mlieka, 60 g práškového cukru, 5-6 väčších jabĺk, 100 g čokoláda

POSTUP PRÍPRAVY

Necháme roztopiť 90 g masla. Bielky vyšľaháme na tuhý sneh a žĺtky takisto so 175 g cukru. Po čiastkach pridáme múku, orechy, roztopené maslo a nakoniec opatrne vmiešame sneh. Cesto rozdelíme na 2 nízke, vymastené a múkou vysypané plechy. V rúre rozohriatej na 180°C z neho upečieme dva rovnaké pláty.
V mlieku uvaríme so zvyškom cukru puding a necháme ho vychladnúť. Dopenista vyšľaháme 200 g zmäknutého masla a 50g práškového cukru, potom po lyžiciach pridávame puding. Jablká očistíme, nastrúhame a s lyžicou masla a so zvyškom práškového cukru podusíme asi 3-5 minút. Na jeden z plátov natrieme najprv plnku, potom vychladnuté jablká a prikryjeme druhým plátom. Koláč ozdobíme polevou, príp. polovicami orechov. Necháme stuhnúť a nakrájame.
<< Mexický tuniakový šalát | Jablkové kocky | BEZLEPKOVÉ Ryžové rezance s tuniakom >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu