. .. .. .. .. .. .
. .

Super medovníčky - RECEPT 51112

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

CUKROVINKY

ID 13239 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov)


Super medovníčky


[ recept č. 51112 zo dňa  ]


Super medovníčky


POTREBNÉ PRÍSADY

3 vajíčka, 200g pr.cukru, 6 PL rozpusteného medu, 100 g margarínu -Palmarín alebo Helia (ale ja som tentokrát dala Heru :) ), 600 g hl.múky (T-650) , 1 KL sódy bikarbóny, 1 KL prášku do medovníku, 1 KL medovníkového korenia

POSTUP PRÍPRAVY

Toto je originálny postup ( ale ja dám všetko naraz do misy - hahaha) :\r\nVajíčka,cukor a margarín vymiešame. Pridáme med a korenie.Do múky dáme kypr.prášok,sódu bikarbónu,zamiešame a vlejeme tekutú zmes. Vypracujeme cesto.Dáme do fólie a necháme odstáť v chladničke min.12 hodín.Pečieme pri 200-220 st.C.\r\n\r\nRecept som objavila už pradááávno v jednej starej Praktickej žene a tak nám zachutil,že už robievam iba tento.Medovníčky sú mäkké ihneď (aj po vychladnutí),netreba ich nechať zmäknúť.Pri správnom skladovaní (ovšem ak ich hneď nepojete ako moje dietky- haha) vydržia mäkké stále až do skonzumovania.\r\n\r\nTak vám všetkým prajem dobrú chuť a pohodové pečenie :)
<< So spiacim zajačikom | Super medovníčky | Sloník DUMBO >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Monika T. (monka191) ID 302447 (30.11.2014, 18:24)
Dobrý deň, veľmi pekná práca. Nechcete sa zapojiť do našej novej Vianočnej súťaže o najkrajší medovníček a vyhrať fantastický mobilný telefón SONY XPERIA M, kávovar TCHIBO a 16GB SD karty...Fotografiu môžete nahrať už teraz na stránke http://www.talentagent.sk/sutaz4.php
(Y)
ODPOVEDAŤ
maria z. (majsim) ID 57336 (27.11.2012, 15:14)
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=35409&user=57336
ODPOVEDAŤ
Alexandra H. (Lexinka9) ID 86893 (26.11.2012, 14:18)
Určite vyskúšam (Y) (Y) (Y)
Len sa chcem spýtať, čo znamená "správne skladovanie" :-) :-)
Inak, ja som už dávnejšie zistila, že medovníčky treba piecť sprudka a krátko, aby sa nevysušili a potom sú mäkké (H)
ODPOVEDAŤ
Sofia S. (sofika03) ID 11207, mimibazar.sk/sofika03 (25.11.2012, 20:49)
(pernicek) (pernicek) (pernicek) (pernicek) (pernicek) (pernicek) (vanoce)
ODPOVEDAŤ
dada t. (cica-mica) ID 102843 (25.11.2012, 18:53)
ak budu mekke ..urobim aj ja.. (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Zuzana M. (zumma) ID 214481 (25.11.2012, 14:38)
.. a ako dlho ich treba piecť ???
ODPOVEDAŤ
Sofia S. (sofika03) ID 11207, mimibazar.sk/sofika03 (25.11.2012, 20:50)
Zuzka podla rury ,-) odsleduješ prvy plech a aj podla hrubky ako hrube vyvalkaš ,-)
ODPOVEDAŤ
Zuzana M. (zumma) ID 214481 (25.11.2012, 14:38)
... horúci kandidát na tohtoročné sviatky ... skúšam každý rok nový recept na mäkké medovníčky, ale ešte sa mi ho nepodarilo objaviť, zatiaľ stvrdli všetky - dúfam že tieto sa podaria (flower) (stromecek)
ODPOVEDAŤ
Miroslava M. (Miamac) ID 53831 (25.11.2012, 13:25)
(Y)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu