. .. .. .. .. .. .
. .

Koka sušienky - RECEPT 51101

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

CUKROVINKY

ID 87523 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)


Koka sušienky


[ recept č. 51101 zo dňa  ]


Koka sušienky


POTREBNÉ PRÍSADY

300g hladkej múky (biela+špaldová+grahamová), 1/2PDP, 40g prášk. cukru, 2 bal. čokoládového pudingu v prášku, 1 vajce, 200g hery, 10kvapiek stevioly, 100g kokosu.

POSTUP PRÍPRAVY

Kokos alebo orechy najprv nasucho opražíme a necháme vychladnúť. Z uvedených surovín zamiesime cesto, necháme v chladničke odpočinúť asi 30 min. a môžeme vykrajovať malé sušienky, prípadne pretláčame cez lis, ale ide to trochu ťažšie kvôli tomu kokosu. Rozhodne neodporúčam pretláčať cez plastový lis, môj po 5 sušienke "dofungoval". Pečieme na suchom plechu 15min. na 175°C, v hlbokom plechu mi to trvalo 20min. Kokos môžeme zameniť za mleté orechy a namiesto čokol. pudingu-vanilkový.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

orechové


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< CHEESECAKE ČOKOLÁDOVÝ | Koka sušienky | Zimná tortička k meninám >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
gerekova n. (gerekova22) ID 219870 (3.12.2012, 19:30)
(Y) (Y) (Y) (Y) vyzeraju vyborne urcite vyskusam
ODPOVEDAŤ
Monika D. (monikaskorica) ID 116840 (27.11.2012, 15:35)
Mam dotaz :-). Mam rada tieto susienky , ale popprosim radu kolko cukru mam dat ked nechcem pouzit tie zazracne kvapky? :-p
ODPOVEDAŤ
Martina G. (merykey) ID 87523 (30.11.2012, 11:26)
Ja by som dala tak 100g. Ak by sa vám zdali po upečení aj tak málo sladké, tak skúste potom obaliť v práškovom cukre ako vanilkové rožteky. Ešte som v recepte zabudla, že najlepšie chutia ak sa ten kokos/orechy pred pridaním do cesta nasucho trochu opražia a po vychladnutí zamiešajú do cesta. Idem doplniť do receptu. Držím palčeky (Y)
ODPOVEDAŤ
Monika D. (monikaskorica) ID 116840 (4.12.2012, 20:55)
Podarili sa celkom, hoc cesto sa mi zdalo tuhsie a ruka ma veru poriadne polela od formiciek vykrajovacich. Cukru som dala 100g no na zdali sa mi malo sladke tak som poobalovala v praskovom cure a aj to lepsie posobi :-p. Byt vonam mnamkovo. Dik za receptik hadam vydrzia do vianoc aspon ako vzorka ,-).
ODPOVEDAŤ
Eva H. (Bekyna) ID 141495 (25.11.2012, 23:06)
Ahoj, teraz som sa dozvedela, že existuje stévia v kvapkách, ty ju používaš bežne na pečenie,alebo aj na dochucovanie, dá sa normálne ňou nahradiť cukor...????ďakujem
ODPOVEDAŤ
Martina G. (merykey) ID 87523 (26.11.2012, 10:28)
Ahoj Evi, áno používam tú stéviu v kvapkách, väčšinou ju využívam pri pečení ako čiastočnú náhradu cukru, lebo ako úplné nahradenie nám to veľmi nechutí, je tam trochu cítiť rozdiel, ale tak ako to dávam do svojich receptov, tak tam ten rozdiel ani necítiť. Alebo napríklad keď robím zálievku na šalát, tak dám len pár kv. stévie, cukor už nedávam, alebo do krémov, radšej treba dať najprv menej, postupne pridávať, prípadne ešte doplniť trochu cukrom (ale aj ten cukor používam výlučne iba hnedý trstinový...). Treba skúšať a naučíte sa, je to super vynález (clamp) (L)
ODPOVEDAŤ
Sofia S. (sofika03) ID 11207, mimibazar.sk/sofika03 (24.11.2012, 21:53)
|:o) |:o) |:o) |:o) |:o)
ODPOVEDAŤ
Gabriela B. (GabrielaB.) ID 239449 (24.11.2012, 21:50)
robím niečo podobne, len to ešte spájam kávovým krémom. Ale uznávam, že naozaj chutia ako koka sušienky.
ODPOVEDAŤ
Martina G. (merykey) ID 87523 (25.11.2012, 9:59)
hmm, výborný nápad s tým kávovým krémom, na Vianoce vyskúšam (zajic)
ODPOVEDAŤ
Marta Ľ. (modrooka172) ID 219079 (24.11.2012, 18:07)
(clamp) (clamp) (clamp)...a čo je to tá STEVIOLA ?
ODPOVEDAŤ
Martina G. (merykey) ID 87523 (25.11.2012, 9:58)
je to prírodná náhrada cukru, je vhodná aj pre diabetikov, a má takmer nulovú kalorickú hodnotu :-)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu