
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
CHUŤOVKY |
Zlatica K. (kelka23) ID 44449 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Pečené tekvicové jadierka ♥ ♥ ♥[ recept č. 50808 zo dňa 8.11.2012 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY jadierka z tekvice * soľ * olej * POSTUP PRÍPRAVY Ja som bola tento rok zásobená tekvicami Hokkaido. Tak som sa rozhodla , že si upečiem jadierka. Tu je postup. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
Eva Z. (evina331) ID 323918 (7.10.2016, 11:38) |
Tak som sa na inom fore dočítala, že ked sa osolí dopredu, vtedy sa pečie dlho ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Zlatica K. (kelka23) ID 44449 (7.11.2016, 21:36) |
![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Monika H. (Monika17) ID 202024 (11.11.2012, 19:20) |
a koľko sa majú piecť? tu je písané iba že každých 15 minút kontrolujeme |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Zlatica K. (kelka23) ID 44449 (11.11.2012, 19:38) |
Ahoj Monika. ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Monika H. (Monika17) ID 202024 (11.11.2012, 19:39) | |
A akú máte? ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Zlatica K. (kelka23) ID 44449 (11.11.2012, 19:43) | ||
Mám elektrickú rúru. Keď začnú voňať a meniť farbu, treba jedno vybrať a ochutnať. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
ODPOVEDAŤnahlásiť |