končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
CHUŤOVKY |
Katarina R. (Katuska88) ID 66820 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov) Juhoslovanský koláč s bryndzou[ recept č. 50804 zo dňa 8.11.2012 ] POTREBNÉ PRÍSADY 400 ml mlieko / vlažné do kvásku, 40 g droždie, 600 g polohrubá múka, 3 pl cukor, 4 čl soľ, 1 dcl olej Plnka:jedno veľké maslo, bryndza, Sezam na posypanie POSTUP PRÍPRAVY Z mlieka, trocha cukru a droždia si urobíme kvások, dáme do na teplé miesto. Potom si zmiešame všetky suroviny a vypracujeme cesto. Cesto zakryjeme a dáme na teplé miesto kysnúť asi 50 minút. Medzi tým si roztopíme maslo v mikrovlnke ale stači par sekúnd len, a zmiešame maslo s bryndzou. Keď nám cesto vykysne, rozdelíme ho na 3 časti. Vyvaľkáme natrieme plnkou, zvinieme do rolky, natrieme žltkom a posypeme sezamom. Krájame na trojuholníky a dáme piecť na 180 stupňov cca 20 -25 minút. Vyberieme a môžme papať. |
Ludmila N. (ludunka1) ID 118749 (30.12.2012, 6:34) |
práve sa na ne chystám! Dúfam, že aj chutia tak ako vyzerajú dám vedieť |
ODPOVEDAŤ |
Beatrica S. (betsy) ID 18050, mimibazar.sk/betsy (8.11.2012, 13:52) | |
mňam určite vyskúšam | |
ODPOVEDAŤ |