
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Zuzana C. (Zuzanka1985) ID 132815 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) Špenátový prívarok s volským okom[ recept č. 23029 zo dňa 2.2.2010 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY spenatovy pretlak........mlieko/smotana na slahanie........ hladka muka.......... sol/korenie..........strucik cesnaku..........cukor........priloha: zemiaky - varene,pecene.......vajcia/natvrdo alebo volske oko POSTUP PRÍPRAVY -Pretlak rozmrazime, nechame prevarit chvilu s trochou vody. Pridame pretlaceny strucik cesnaku, stipku soli, cukru, a stipku mleteho cierneho korenia.. -muku rozhabarkujeme v troche mlieka, nalejeme cez sitko do spenatu, chvilu povarime.. Pridame smotanu na slahanie. Mnozstvo mlieka aj smotany prisposobime mnozstvu spenatu. Spenat by nemal byt prilis riedky, ale ani husty, mal by si zachovat tmavo-zelenu farbu. Po vychladnuti zhustne. -Podavame s volskym okom, alebo s vajcom na tvrdo, a zemiakmi (-: kto ma rad spenat, moze vyskusat pridat ho do halusiek pred varenim a urobit k nim syrovu alebo syrovo-salamovu omacku. |
![]() | Tina H. (kokaZM) ID 102821, mimibazar.sk/kokazm (3.2.2010, 9:00) |
Mňam, už som dávno nerobila. Špenát milujem, a naučila som ho milovať aj moju rodinku. | |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Zuzana b. (zunan) ID 7297 (3.2.2010, 8:41) |
mnaaaam, spenat lubime ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |