. .. .. .. .. .. .
. .

krehký jablčník - RECEPT 50770

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

SLADKÉ JEDLÁ

ID 258622 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |


krehký jablčník


[ recept č. 50770 zo dňa  ]


krehký jablčník


POTREBNÉ PRÍSADY

30dkg poloh.múky,15dkg palmarinu, 1dcl mlieka,3/4 kocky kvasníc,1žltok,1PL kryštál.cukru,soľ

POSTUP PRÍPRAVY

Z mlieka a kvasníc uroíme kvások.Pol cesta si dáme na vymasteny plech na to dáme jablčka so skoric.cukrom,na to dáme druhú časť cesta.Cesto popicháme vydličkou necháme asi POL HODINKY na teplom mieste.Potom potrieme vajičkom a dáme pomaly piect.po upečení posypeme práškovým cukrom
<< langoše | krehký jablčník | syrová roláda >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu